Site icon NewsIT
12:23 Σάββατο 31 Μαΐου 2025

Αντώνης Σαμαράς: Πλήγμα στην παραδοσιακή οικογένεια η απόφαση του ΣτΕ για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Η χθεσινή απόφαση του ΣτΕ με την οποία επιτρέπει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, επιβεβαίωσε τις απόψεις μου στη Bουλή»

Ο Αντώνης Σαμαράς

Ο Αντώνης Σαμαράς / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στην απόφαση του ΣτΕ, όπου έκρινε συνταγματικό τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αναγνωρίζοντάς του το δικαίωμα στην υιοθεσία, αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επαναλαμβάνοντας τις απόψεις τους. 

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε μια ανάρτηση για την απόφαση λέγοντας πως: «Η χθεσινή απόφαση του ΣτΕ με την οποία επιτρέπει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, επιβεβαίωσε τις απόψεις μου στη Bουλή. Είχα προειδοποιήσει ότι αυτό ακριβώς θα συμβεί, όταν η κυβέρνηση κρυβόταν κι έλεγε ψέματα και μισές αλήθειες στον ελληνικό λαό».

«Το πλήγμα στην παραδοσιακή οικογένεια είναι ισχυρό. Σε μια εποχή που οι αξίες και οι θεσμοί είναι απαραίτητες όσο ποτέ για την κοινωνία. Πολύ περισσότερο που το δημογραφικό πρόβλημα συνεχώς αυξάνεται…» προσέθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Σαμαράς διεγράφη από το κόμμα της ΝΔ τον Νοέμβριο του 2024. 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version