Πολιτική

Από Σεπτέμβριο η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για Καμμένο στη Βουλή

Μετά το άνοιγμα της Ολομέλειας από τις θερινές διακοπές στις 28 Αυγούστου θα προγραμματιστεί το πότε θα διεξαχθεί η ακυρωθήσα συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τον Πάνο Καμμένο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια για τα θύματα του εγκέλαδου και την ευχή γρήγορα όλα να ομαλοποιηθούν στο Κω, ανέφερε πως η σημερινή προγραμματισμένη συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο αναβλήθηκε με αίτημα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη που αποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός.

Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος – και μετά την ομαλοποίηση της κατάστασης στην Κω –πρότεινε η σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια να μην ακυρωθεί αλλά να ξεκινήσει από το μεσημέρι καθώς όπως όλα δείχνουν η κατάσταση στο νησί εξομαλύνεται.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, είπε, πως την πρόταση αυτή του Πάνου Καμμένου την μετέφερε στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Κώστα Τσιάρα αλλά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ανταποκρίθηκε.

Ο κ. Νίκος Βούτσης, επισήμανε πως η συζήτηση του αιτήματος της ΝΔ δεν είναι εφικτή να προσδιοριστεί νωρίτερα καθώς είναι γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος αναχωρεί τη Δευτέρα για ταξίδι στις ΗΠΑ που θα διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα. Για αυτό και ο ίδιος ο κ. Καμμένος πρότεινε να διεξαχθεί έστω και αργότερα σήμερα η συζήτηση αυτή.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Μαριάς Καρυστιανού: Όσο μιλάει για θέματα που δε γνωρίζει, εκτίθεται
«Προς ενημέρωση της, ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν εκείνος που με την προσφυγή του στη δικαιοσύνη αποκάλυψε το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων και οδήγησε σε όλες τις δικαστικές νίκες» αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ
Συνεδριάζει την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο: Ενέργεια, Τεχνητή Νοημοσύνη και παράνομος στοιχηματισμός στην ατζέντα
Τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν οι έρευνες υδρογονανθράκων, οι επιπτώσεις της ΑΙ στον πολιτισμό, ρυθμίσεις για παράνομα τυχερά παίγνια και συντάξεις του Δημοσίου, καθώς και παρεμβάσεις για Δικαιοσύνη και στεγαστική αρωγή
Μητσοτάκης σε Υπουργικό Συμβούλιο
Μαρία Καρυστιανού: Μου έταξαν το υπουργείο Δικαιοσύνης, απέρριψα την πρόταση – Πριν το καλοκαίρι η ανακοίνωση του νέου κόμματος, μας ζορίζει η ονομασία
«Έχω περάσει από πολύ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις. Όταν ο γιος μου ήταν 8-9 ετών, είχα 20 ευρώ για να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ και είδε ένα παιχνίδι... Ήθελα να κλαίω»
Μαρία Καρυστιανού
124
Αντιπαράθεση Φλωρίδη και Φάμελλου για τις εκταφές των Τεμπών: «Τα πράγματα εξελίσσονται όπως προβλέπει η νομοθεσία », «Πάρτε θέση»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης περιέγραψε τη διαδικασία που προβλέπεται για εκταφές και εξετάσεις, επαναλαμβάνοντας ότι, αν υπάρξει αδυναμία από ελληνικά εργαστήρια, θα αναζητηθούν πιστοποιημένα του εξωτερικού, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε σαφή πολιτική τοποθέτηση της κυβέρνησης
Φλωρίδης και Φάμελλος