Πολιτική

Αποστόλου: “Στο μηδέν η σύνταξη του ΟΓΑ αν αποσυρθεί το ασφαλιστικό”

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη, σχετικά με το ενδεχόμενο μειώσεων των συντάξεων αν δεν περάσει το ασφαλιστικό, σήμερα ο Ευάγγελος Αποστόλου τόνισε πως αν αποσυρθεί το συγκεκριμένο σχέδιο, η σύνταξη του ΟΓΑ θα πάει στο μηδέν.

Αυτά που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση ήταν με τα δεδομένα πριν τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού. Αυτό τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου. “Μετά υπογράψαμε τη συμφωνία” συμπλήρωσε ο υπουργός, που συμπλήρωσε: “Μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ή όχι;”.

Ο κ. Αποστόλου, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο, τόνισε ακόμη πως το 2016 οι αγρότες θα πληρώσουν λιγότερο φόρο σε σχέση με το 2013 ή το 2014, ωστόσο ερωτηθείς σχετικά με το τι θα ισχύσει τα επόμενο χρόνια (σ.σ. το 2018 και το 2019), απάντησε: “Τώρα θα μιλήσουμε για το 2018 ή το 2019;”.

Επιπρόσθετα, ο υπουργός δήλωσε ότι αν αποσυρθεί το ασφαλιστικό η σύνταξη του ΟΓΑ θα πάει στο μηδέν.

Σχετικά, πάντως, με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης αρκέστηκε να πει ότι “εγώ μπαίνω στη διαδικασία να στηρίξω τα πάντα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13