Πολιτική

Αποτελέσματα ευρωεκλογών: Σαρωτικός Κυμπουρόπουλος! Ποιοι εκλέγονται από την ΝΔ

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις ευρωεκλογές έχουν δει το "φως" δημοσιότητας και οι πρώτοι ευρωβουλευτές που εκλέγονται με την ΝΔ είναι εδώ.

Στέλιος Κυμπουρόπουλος… δαγκωτό! Τα πρώτα αποτελέσματα από τις ευρωεκλογές δείχνουν πως ο κ. Κυμπουρόπουλος έχει “σαρώσει” σε σταυρούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση του “γαλάζιου” καταλόγου των ευρωβουλευτών που εκλέγονται.

Η ενσωμάτωση των σταυρών, βεβαίως, βρίσκεται στο… μόλις 1,66%, ωστόσο είναι αρκετό για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, η ΝΔ εκλέγει επτά ευρωβουλευτές.

Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές με τη ΝΔ με βάση τα πρώτα αποτελέσματα

Πρώτος ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με περισσότερες από 10.000 ψήφους.

[read4more]

Δεύτερος ο επικεφαλής του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης με περίπου 8.500 ψήφους.

Τρίτη η νυν ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια, Ελίζα Βόζενμπεργκ με κάτι περισσότερο από 6.000 ψήφους.

Στην τέταρτη θέση η πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρώην ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, με περίπου 5.300 ψήφους.

Στην πέμπτη θέση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με 4.264 σταυρούς.

Ακολουθεί στην έκτη θέση ο Γιώργος Κύρτσος με… λίγες ψήφους λιγότερες.

Και στην έβδομη θέση η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου με 4.145 ψήφους.

αποτελέσματα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16