Πολιτική

Αποχώρησε ο Τρύφων Αλεξιάδης μετά από on air καυγά με τον Δημήτρη Καιρίδη – Η επίμαχη αναφορά

Τρύφων Αλεξιάδης και Δημήτρης Καιρίδης αντιπαρατέθηκαν για τα επεισόδια στο ΑΠΘ και κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν…

Την αποχώρηση του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, προκάλεσε στον «αέρα» της εκπομπής ENTER στην TV100, η αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη περί «φασιστοειδών».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα επεισόδια στο ΑΠΘ, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον Τρύφωνα Αλεξιάδη ότι «ζήλεψε τη δόξα των φασιστοειδών και των Χρυσαυγιτών» οι οποίοι έβαλαν εναντίον του, όπως είπε.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξεκαθάρισε, ότι αν δεν ανακαλέσει ο κ. Καιρίδης, θα αποχωρήσει από την εκπομπή. Ο παρουσιαστής Δημήτρης Βενιέρης κάλεσε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό, κάτι που ο κ. Καιρίδης δεν έκανε, λέγοντας ότι πρόκειται για «πολιτικό σχολιασμό», με αποτέλεσμα την αιφνίδια αποχώρηση του κ. Αλεξιάδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5