Πολιτική

Άσκηση Παρμενίων: Άναυδος ο Μητσοτάκης από τις εντυπωσιακές εικόνες!

Εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αφότου παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης "Παρμενίων 2019" στο πεδίο βολής "Αετός" στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της νυχτερινής άσκησης ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τα εξής:

“Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων δεν παύουν να προκαλούν τον θαυμασμό όλων μας με την οργάνωση τους την ταχύτητα τους, την αποτελεσματικότητα τους και τον απαράμιλλο επαγγελματισμό τους”, τόνισε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας:

“Διαπίστωσα και εγώ για ακόμα μια φορά από κοντά, βράδυ σε σχετικά αντίξοες συνθήκες το αξιόμαχο και το συντονισμό όλων των μονάδων μας και την εντυπωσιακή εξοικείωση του προσωπικού μας με νέα οπλικά συστήματα αλλά και κυρίως τις ικανότητες και τις αρετές του κάθε ένστολου ξεχωριστά. Όπως βέβαια και τις ηγετικές ικανότητες των αξιωματικών μας”.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι: “Σήμερα εδώ από τον ακριτικό Έβρο γίναμε όλοι μάρτυρες του ισχυρού εθνικού φρονήματος όλων των στρατευμένων. Αυτό ήταν είναι και θα είναι το δόρυ αλλά ταυτόχρονα και η ασπίδα της πατρίδας μας”.

Επιπρόσθετα υπογράμμισε ότι: “Οι Ένοπλες Δυνάμεις παραμένουν πυλώνας ισχύος της χώρας στον αέρα στην ξηρά και στην θάλασσα και στους κυματισμούς των διεθνών σχέσεων, στις άγονες ρητορικές εξάρσεις απαντούν πάντα με ψυχραιμία με προετοιμασία και κυρίως με αυτοπεποίθηση.

Παρατηρούν και αγρυπνούν αλλά βρίσκονται πάντα σε διαρκή ετοιμότητα. Γνωρίζουν άλλωστε ότι έχουν δίπλα τους όχι μονό το διεθνές δίκαιο έχουν δίπλα τους δυνατούς συμμάχους. Έχουν δίπλα τους όμως κυρίως ενωμένο ολόκληρο τον ελληνικό λαό”.

Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τον χαιρετισμό του, λέγοντας: “Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Αγαπητοί συμπολίτες μας μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η άμυνα της χώρας βρίσκεται σε καλά, στιβαρά και στερεά χέρια. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους”.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός προέβη σε σχετική ανάρτηση στο Facebook με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Parmenion

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής και σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την άσκηση παρακολούθησαν και τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, Κ. Γκιουλέκας, Α. Δαβάκης, Α. Δημοσχάκης, Μ. Λαζαρίδης, Θ. Δρίτσας, Δ. Χαρίτος, Κ. Ζουράρις, Σ. Σακοράφα, βουλευτές και δήμαρχοι της περιοχής, εκπρόσωποι του κλήρου και ξένοι στρατιωτικοί ακόλουθοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κλήρωση για τους ανώτατους δικαστές στην υπόθεση Τριαντόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα
Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημερώνοντας...
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Μητσοτάκης σε Σίσι: Οι χώρες μας πυλώνες σταθερότητας – Προειδοποίηση σε Ερντογάν: Κανένα παράνομο τετελεσμένο δεν μπορεί να έχει ισχύ στο μέλλον
«Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε αυτή την εταιρική στρατηγική σχέση με την Ελλάδα, με αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι 11
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 10