Πολιτική

Αθώος ο Καμμένος για την υπόθεση Πάχτα

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, το Γ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, αθώωσε τον Πάνο από την κατηγορία ότι είχε παροτρύνει τους κατοίκους της Χαλκιδικής να «λιντσάρουν» τον Χρήστο Πάχτα...
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνεπής προς την πάγια θέση του περί κατάργησης της απαράδεκτης ασυλίας των πολιτικών, προσήλθε σήμερα αυτοπροσώπως ενώπιον του φυσικού δικαστή του στο Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποκρούσει τον Χρήστο Πάχτα και να υποστηρίξει τους κατοίκους της Χαλκιδικής στον δίκαιο αγώνα τους κατά της περιβαλλοντικής καταστροφής της περιοχής τους.

Μετά από αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, το δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά τον Πάνο Καμμένο της κατηγορίας ότι δήθεν είχε παροτρύνει τους κατοίκους να «λιντσάρουν» τον Χρήστο Πάχτα, δεχόμενο ότι η παρότρυνση αφορούσε στην πολιτική του αποδοκιμασία.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι η υπόθεση Πάχτα δεν πρόκειται να κλείσει και κατέθεσε σήμερα νέα στοιχεία για τον οικονομικό έλεγχο «δωρεών» ύψους άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ που έχει λάβει ως δήμαρχος από την «Ελληνικός Χρυσός».

Ξεκαθάρισε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν λαμβάνει εντολές από την εκτελεστική εξουσία, ούτε διαταγές μέσω twitter από συμβούλους αποτυχημένου Πρωθυπουργού.

Τέλος ευχαρίστησε τους συνηγόρους του Θεόδωρο Μαντά, Κώστα Τσάκο, Ηλία Γιολδασέα και τα κινήματα των πολιτών της Χαλκιδικής για την παρουσία και τη θερμή υποστήριξη τους”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυλαία για το συνέδριο της ΝΔ: «Η Ελλάδα του 2030», η απουσία Καραμανλή και η επιστολή των 10 με αιχμές κατά Μητσοτάκη
«Είναι προκλητικό να μιλάνε κάποιοι για την “ψυχή της ΝΔ” όταν έχουν πάει σε άλλα κόμματα, κάποιοι εκ των οποίων συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και συνέβαλαν στο να πέσει η τότε Κυβέρνηση της ΝΔ»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής 8
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου