Πολιτική

Δεκαπενταύγουστος: “Έξαλλος” Λεβέντης στην Τήνο: “Συνομωσία Καμμένου – Κουμουτσάκου”! [vid]

Μία μάλλον κακή συννενόηση άφησε το Βασίλη Λεβέντη εκτός... φρεγάτας, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να καταγγέλει... συνομωσία από τον Πάνο Καμμένο και τον Γιώργο Κουμουτσάκο!

Όλα ήταν έτοιμα για την κατάθεση στεφάνων στην Τήνο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Στο σημείο βρίσκονταν τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, όσο και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

“Συνομωσία των δύο”!

Οι δυο τους είχαν επιβιβαστεί σε μία από τις φρεγάτες που βρίσκονταν στο λιμάνι, όπου έφτασε λίγο πριν τις 09:00 και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επίσης για να επιβιβαστεί.

Παρόλα αυτά, η φρεγάτα αναχώρησε και ο Βασίλης Λεβέντης δεν πρόλαβε να ανέβει, με τον ίδιο να δηλώνει λίγο αργότερα, με εμφανή τη χιουμοριστική του διάθεση, πως ο Πάνος Καμμένος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκαναν συνομωσία εναντίον του!

“Δεν αποδίδω δόλο”, είπε ακόμη ο Βασίλης Λεβέντης, δείχνοντας πεπεισμένος πως όλα έγιναν εξαιτίας κακής συννενόησης, ενώ ακόμη τόνισε πως “η Παναγία ενώνει”.

Δείτε τις δηλώσεις του 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
32
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21