Πολιτική

“Δεν αποκλείεται έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ”

Άλλη μία απόδειξη πως οι Γερμανοί αλλάζουν-σκληραίνουν τη στάση τους, άλλη μία ευθεία απειλή από το στόμα, όχι όποιου και όποιου, αλλά του προέδρου του κόμματος CSU που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό της Merkel.
 

Ο Horst Seehofer, που είναι και πρωθυπουργός του κρατιδίου της Βαυαρίας, απαντάει ως εξής στην ερώτηση της εφημερίδας Bild για το αν συζητείται το ενδεχόμενο αποβολής της Ελλάδας από την ευρωζώνη:” Δεν νομίζω ότι μπορούμε να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά εκτιμώ ότι θα υπάρξει επιτυχία στον δρόμο που έχουν πάρει με το πακέτο στήριξης και τις προσπάθειες μεταρρυθμίσεων”.
 
Και ενώ αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για παραμονή μας στην ευρωζώνη, εαν δηλαδή τους ξαφνιάσουμε και για πρώτη φορά υλοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις, ταυτόχρονα ξαναπυροβολεί:”δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω βοήθεια των υπερχρεωμένων χωρών που δεν καταβάλουν προσπάθειες”.
 
Διαβάστε επίσης :
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γεωργιάδης έκανε καρδούλα στη γυναίκα που τον υπερασπίστηκε στο «Γεννηματάς»: «Καταστρέψατε την προπαγάνδα της αριστεράς»
Η γυναίκα τον γέμισε με κομπλιμέντα τη στιγμή που συνδικαλιστές του επιτίθονταν λεκτικά για όσα έχει κάνει στο ΕΣΥ - «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ» της είπε
Άδωνις Γεωργιάδης
11
Ο ΣΥΡΙΖΑ «έκοψε» τη Νίνα Κασιμάτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης μετά την παρουσία της στην τελετή για τη φρεγάτα «Κίμων»
Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, και αναπληρώτρια η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη
Η βουλευτής του ΣΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη 10