Πολιτική

Άγριος καυγάς Λοβέρδου – Κατρούγκαλου – «Αυτά να τα πεις στις οροθετικές!» – «Τραμπούκε»

Ένα απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον πρώην υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο έγινε χθες βράδυ στην έκατκτη ενημερωτική εκπομπή του MEGA για το δημοψήφισμα με την Όλγα Τρέμη.

Μάλιστα, οι καλεσμένοι ξέφυγαν τόσο πολύ και αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να απειλήσει να φωνάξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος ζητούσε από τον κ. Κατρούγκαλο να σχολιάσει τις δηλώσεις Καμμένου ο οποίος είπε τα περί περιφρούρησης του εσωτερικού της χώρας από το στρατό.

Τότε έλαβε την απάντηση: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

«Να μιλάς καλύτερα, με επιχειρήματα κι είσαι και συνάδελφος…» του είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και ανταπάντησε πολλές φορές ο κ. Κατρούγκαλος: «Αυτά να τα πεις στις οροθετικές».

«Τραμπούκε, τραμπούκε. Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είπε ότι την άδεια την έδωσε η εισαγγελία Αθηνών. Εισαι ψεύτης. Λες ψέματα όπως αναπνέεις. […] Δεν ντρέπεσαι λίγο», του είπε ο κ. Λοβέρδος.

Όταν προσπάθησε να παρέμβει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης λέγοντας στον κ. Κατρούγκαλο: «Δεν ντρέπεσαι; Είσαι σοβαρός;» έγινε μεγαλύτερη χάβρα.

Τότε με χιούμορ η Ολγα Τρέμη προσπαθώντας να τους ηρεμήσει όλους είπε: «Κύριε Λοβέρδο και κύριε Βορίδη θα φωνάξω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 3
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης