Πολιτική

Διακοπές στο κότερο Παναγόπουλου: Χαμός στο twitter

Όπως ήταν φυσικό έγινε πανηγύρι στο twitter μετά τις δυο συνεντεύξεις τις οποίες παραχώρησε η κα Κατερίνα Παναγοπούλου επιβεβαιώνοντας ότι παραχώρησε την θαλαμηγό της προκειμένου να κάνει διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι σχολιάζοντες στο twitter κάνουν πικρό χιούμορ με την υπόθεση των διακοπών στο κότερο της οικογένειας Παναγοπούλου και εστιάζουν περισσότερο στην κούραση που επικαλέστηκε η κα Παναγοπούλου στις δηλώσεις της. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα το βράδυ η κα Κατερίνα Παναγοπούλου με δηλώσεις της στο Πρώτο Θέμα αλλά και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επιβεβαίωσε ότι παραχώρησε το σκάφος της οικογένειας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να κάνει διακοπές το καλοκαίρι του 2018, με την αιτιολογία ότι τον είδε κουρασμένο.

Δείτε μερικά από τα tweet

https://twitter.com/akisFireman/status/1125638032122576896

https://twitter.com/Nasos1976/status/1125618462485651457

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ελληνική Δικαιοσύνη «επιταχύνεται» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τον θόρυβο να επισκιάσει τις αλλαγές»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Δικαιοσύνης, ζητώντας νηφαλιότητα απέναντι στη συνωμοσιολογία και αναδεικνύοντας τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι ουσιαστικά η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας
«Για τον νέο δικαστικό χάρτη, πολλοί έλεγαν ότι αυτά στην Ελλάδα δε μπορούν να γίνουν. Αποδεικνύεται ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Φτάσαμε με τρόπο αθόρυβο, σε μια νέα πραγματικότητα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης