Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: “Όχι” στην απελευθέρωση της τιμής και διάθεσης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων

Να μην αγνοήσει τη θέση του ΕΟΦ για το θέμα των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ), καλεί το υπουργείο Υγείας η ΔΗΜΑΡ και ζητάει η διάθεση να γίνεται από τα φαρμακεία.

«Η απελευθέρωση της τιμής θα οδηγήσει σε αυξήσεις και περικλείει κινδύνους για την υγεία των καταναλωτών», αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφαγή στην ΔΗΜΑΡ – Ζητήθηκαν εξηγήσεις από την Ομάδα Λυκούδη για την παρουσία της στους 58!

Η ΔΗΜΑΡ ζητεί να καταργηθεί το πλαφόν στη συνταγογράφηση των γιατρών του ΕΟΠΠΥ

ΔΗΜΑΡ: Όχι στις απαράδεκτες απαιτήσεις της τρόικας

Οι Ευρωεκλογές στο επικέντρο της συνεδρίασης της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα για τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για τον ΦΠΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τον ενημερώσουμε, η οδηγία αυτή - 2022/542, - καλεί τη χώρα μας να εφαρμόσει μειωμένους - ή ακόμη και μηδενικούς - συντελεστές ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και φάρμακα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος 2
ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα
«Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Έννοιες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από το σύστημα Μητσοτάκη»
Σημαία του ΠΑΣΟΚ