Πολιτική

Δημοσιουπαλληλική γκάφα διατηρεί υπουργό την Τίνα Μπιρμπίλη!

Την υπογραφή της Τ.Μπιρμπίλη βάζουν ακόμα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και ας έχει πάρει τη θέση της από το καλοκαίρι ο Γ.Παπακωσταντίνου.

Διάβαζε και ξαναδιάβαζε την γραπτή απάντηση που πήρε από το υπουργείο Περιβάλλοντος, μετά από ερώτηση του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Θανάσης Λεβέντης και δεν καταλάβαινε πως την είχε υπογράψει η Τίνα Μπιρμπίλη.

Για να βρει το δίκιο του ο βουλευτής πήγε στη Βουλή, και αφού έδειξε την υπογραφή της υπουργού Τ.Μπιρμπίλη, κατήγγειλε πως για την γκάφα ευθύνονται αδιάφοροι δημόσιοι υπάλληλοι.

Την γκάφα επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης που είπε πως πρόκειται για λάθος δημοσίων υπαλλήλων του υπουργείου προς τους οποίους θα γίνουν όπως τόνισε ”οι κατάλληλες συστάσεις”.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πώς φτάσαμε στη διπλωματική κρίση με τη Βεγγάζη: Η άστοχη επιλογή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, το «παζάρι» Χαφτάρ και το αμείωτο «τσουνάμι» μεταναστών
«Γαλάζια» στελέχη, επεσήμαιναν γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και Μετανάστευσης δεδομένου ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε επιλέξει να επισκεφτεί πρώτα στη Βεγγάζη
Ο Χαλίφα Χαφτάρ 5
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 14
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 143