Πολιτική

Δημοσκόπηση Pulse: 7κομματική Βουλή και σταθεροποίηση στα ποσοστά των κομμάτων

Η κυριαρχία της ΝΔ επιβεβαιώνεται και στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ λίγες μόνο ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse, έχουν σταθεροποιηθεί τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα ενόψει των εκλογών όπως και οι έδρες που προκύπτουν.

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι παραμένει αμετάβλητο το ποσοστό των ψηφοφόρων που δεν έχουν καταλήξει στην επιλογή τι θα ψηφίσουν (5,5%).

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται  να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία, με διαφορά 19,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο σταθερά παραμένουν τα ποσοστά και των υπολοίπων κομμάτων, με εξαίρεση το ΚΚΕ, το οποίο δείχνει να «τσιμπάει» μισή μονάδα, ανεβαίνοντας από το 6,5%, στο 7%.

Η Νέα Δημοκρατία, και στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης (δείτε εδώ το Α’ μέρος) διατηρεί το ποσοστό της στο 38,5%, αλλά και τη διαφορά των 19,5 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο 19%.

dimoskopisi pulse dimoskopisi pulse

 

Παράλληλα σταθερά παρουσιάζονται τα ποσοστά των κομμάτων και με την κατανομή των αναποφάσιστων. Τα ποσοστά της ΝΔ αρχίζουν από 37,8% και φτάνουν στο 43,8%, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από 17,8% και φτάνει στο 22,8%.

dimoskopisi pulse

 

Από τη δημοσκόπηση δείχνει να προκύπτει 7κομματική Βουλή, ενώ στο β’ μέρος της δημοσκόπησης φαίνεται να «παγιώνεται» και ο αριθμός των εδρών που  θα καταλάβει το κάθε κόμμα.

dimoskopisi pulse dimoskopisi pulse dimoskopisi pulse

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ