Πολιτική

Δημοσκόπηση Real Polls: Στο 3,6% καταποντίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ – 6,5% για το «κόμμα Κασσελάκη»

Κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και υπεροχή του νέου κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη στις προτιμήσεις σε σύγκριση με την Κουμουνδούρου, μετά τη διάσπαση, καταγράφεται στη νέα δημοσκόπηση της Real Polls.

Στη δημοσκόπηση της Real Polls για τον Alpha, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, η ΝΔ προηγείται με 29,7% (26,5-32,5) και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με 16,7% (14,2-19,2).

Τρίτο κόμμα ξανά το ΚΚΕ με 8,3% (6,5-10,1) όσο και η Φωνή Λογικής (6,4-10,3). Ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 7,5% (5,9-9,1), το κόμμα Κασσελάκη με 6,5% (4,8-8,2), η Πλεύση Ελευθερίας με 4,7% (3,4-6,1), ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% (2,6-4,7), το ΜέΡΑ25 με 3,4% (2,2-4,7).

Κάτω από το όριο εισόδου, με 2,9% η Νέα Αριστερά (1,9-4,1) και η Νίκη (1,6-4,5).
real

real

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 25,8% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με 13,1%.

Τρίτη η Φωνή Λογικής με 6,6%, σε απόσταση αναπνοής από το ΚΚΕ (6,5%).

Ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 5,5%, το κόμμα Κασσελάκη με 4,3%), το ΜέΡΑ25 με 3,3%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,2%, η Νέα Αριστερά με 2,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,7% και η Νίκη με 2,2%.
realΣτην ερώτηση «πιστεύετε πώς το Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε σωστά και απέκλεισε τον Στέφανο Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος;» το 72,3% απάντησε σίγουρα όχι ή μάλλον όχι.

real

real

real

real

Σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα που δημιούργησε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τα γεγονότα κατά τη διάρκειά του, αρνητικά ή πολύ αρνητικά απαντά το 83,2%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης και Δένδιας στέλνουν μήνυμα ενότητας και ετοιμάζουν αλλαγές στον Άγνωστο Στρατιώτη – Προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη του Μνημείου
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας - στα «χέρια» του οποίου πέρασε πλέον η αρμοδιότητα της φροντίδας του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη - σύντομα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός
O Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας
Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απαίσια ύπαρξη, είναι ό,τι πιο τοξικό και κακό έχει περάσει από τη Βουλή
«Μίσος, τοξικότητα, συνωμοσιολογία, προς όλους όσους δεν την προσκυνούν» - «Σήμερα κατηγόρησε την κα Λιάνα Κανέλη ότι έκανε "καριέρα" επί Χούντας ενώ ήταν 13 ετών»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
41
Ζωή «ποδήλατο»: Καβγάδες Κωνσταντοπούλου με Κανέλλη, Γεροβασίλη και Άδωνι στη Βουλή - «Θέλετε ένα κράτος με βασιλιά τον Μητσοτάκη και βασιλοπούλα την Ντόρα Μπακογιάννη»
Εκτός από την σύγκρουση με την Λιάνα Κανέλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στην αντιπρόεδρο της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη
Ζωή Κωνσταντοπούλου
34
Ζωή Κωνσταντοπούλου – Λιάνα Κανέλλη: Άγρια κόντρα στη Βουλή – «Επί Χούντας έκανε καριέρα», «το 1967 ήμουν 13 ετών ουαί ουαί ουαί»
«Δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Κανέλλη να θέτει σε αμφισβήτηση την δικιά μου πορεία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με τη βουλευτή του ΚΚΕ να απαντάει πως «κανείς δεν μπορεί να συκοφαντήσει την κυρία Κωνσταντοπούλου παραπάνω από ότι η ίδια τον εαυτό της»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Λιάνα Κανέλλη μετά το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή
21
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνειδητή επιλογή συγκάλυψης η μη άμεση κλήτευση Ξυλούρη και Σεμερτζίδου
«Η άμεση κατάθεσή τους είναι απαραίτητη τόσο για την αποκάλυψη της αλήθειας όσο και για τη διασφάλιση ότι η επιτροπή δεν θα στερηθεί κρίσιμα στοιχεία που θα φωτίσουν το σύστημα πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κυριάκος Μητσοτάκης για παρελάσεις: Οι πολίτες χθες γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και τη μιζέρια που διακινούν ορισμένοι
Στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, τονίζοντας πως «είναι ειλημμένη απόφαση να μπει τέλος στην ανομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 156