Site icon NewsIT
18:21 Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Δραματικοί τόνοι από Γιούνκερ: “Το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να καταρρεύσει”

Δραματικούς για την Ελλάδα τόνους έδωσε σε συνέντευξή του σε γερμανικό ραδιόφωνο, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

“Καμία άλλη χώρα δεν έχει κάνει μεγαλύτερα βήματα για να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της από την Ελλάδα”, δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk.

Αναφερόμενος στο τρίτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας ο Γιούνκερ είπε ότι θα μπορούσε να καταρρεύσει επειδή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα συμμετάσχει ή όχι. “Ναι, είναι σε επισφαλές έδαφος υπό την έννοια ότι δεν βλέπουμε πώς το ΔΝΤ θα μπορούσε να χειριστεί αυτό το πρόβλημα”, πρόσθεσε.

Η συνέντευξη αυτή θα μεταδοθεί στο σύνολό της την Κυριακή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version