Πολιτική

Ε.Βενιζέλος: “Αυτό το πλαστό σκηνικό δεν δίνει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου”

Κριτική σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ άσκησε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε ομιλία του στη Λιβαδειά.

“Με την παρουσίαση των προγραμμάτων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ χτες και προχτές, είναι φανερό για εμένα ότι η χώρα οδηγείται στο διχασμό και την ακυβερνησία”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ομιλία του από τη Λιβαδειά και σημείωσε ότι “αυτό το πλαστό σκηνικό δεν δίνει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου”.

Υποστήριξε δε ότι “αντί να αποκτήσουμε ελπίδα και προοπτική κινδυνεύουμε να μπούμε σε μια νέα κρίση, στην κρίση των σχέσεών μας με την ΕΕ”.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι στο μεταξύ, η οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας χειροτερεύει καθημερινά λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας και της ακυβερνησίας, φέρνοντας τα παραδείγματα των τραπεζών, του τουρισμού και της ενέργειας “που κλονίζεται χρηματοοικονομικά ο πυλώνας της ΔΕΗ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορούν τον Τσίπρα για νέο “λεφτά υπάρχουν” – Προειδοποιούν οι Γερμανοί

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ με δύο αλλαγές

Βενιζέλος: Αλαζονικό και μικρομέγαλο το δίλλημα Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για 25η Μαρτίου: Ως νέος Κολοκοτρώνης να φέρουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας
Με ανάρτησή της στα social media συνέδεσε το μήνυμα της εθνικής επετείου με την αντίσταση στη λήθη και την αδικία, απευθύνοντας ιδιαίτερο κάλεσμα στη νέα γενιά
Μαρία Καρυστιανού 47