Πολιτική

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα [24/02/2017] των εφημερίδων

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων (Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017). Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα που έχουν στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες σήμερα, Παρασκευή 24/02/2017. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Άρπαξαν 29,8 δισ. από τις τσέπες μας». Η εφημερίδα γράφει ότι: «το κόλπο εις βάρος της πατρίδας με τα stress tests και τις προμήθειες από τις τέσσερις μεγάλες εταιρίες ορκωτών ελεγκτών (PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, Deloitte και KPMG).

ΕΘΝΟΣ: «Πώς διασώζονται τα αγροτεμάχια». Η εφημερίδα σημειώνει: «η νέα εγκύκλιος με τις εξαιρέσεις για χωράφια και βοσκοτόπια. Τι θα γίνει με τα αναδασωτέα. Μειώνεται το αντίτιμο για εξαγορά εκχερσωμένης γης».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Συντάξεις με ρήτρα…αφορολόγητου». Η εφημερίδα γράφει ότι «η τρόικα καταφθάνει την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με κύρια απαίτηση να μειωθεί το αφορολόγητο στα 5.500 ευρώ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Νέο μπάχαλο με τα ραβασάκια του ΕΦΚΑ». Η εφημερίδα γράφει ότι: «αποκάλυψη – λάθη στον υπολογισμό εισφορών και εκπτώσεων. Χιλιάδες ασφαλισμένοι και ιδίως νέοι επιστήμονες βλέπουν τις εισφορές τους να «ανεβοκατεβαίνουν» κάθε μήνα.

Η ΑΥΓΗ: «Στην απομόνωση ο ρατσιστικός λόγος». Σύμφωνα με την εφημερίδα : «Κ. Παλετίδης: Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το χρέος μας και να μην διευκολύνουμε τη δράση της Χ.Α.. ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάγκη να μπει φραγμός στους εχθρούς της δημοκρατίας, σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, καθίσταται επιτακτική».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ο Φίρερ είναι γυμνός». Η εφημερίδα γράφει ότι: «μία προς μία πέφτουν οι μάσκες της Χρυσής Αυγής και της εγκληματικής δράσης της. Αθωώθηκε πανηγυρικά ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Το στοίχημα για το «Νιάρχος» ». Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «στο Δημόσιο παραδόθηκε χθες, εν μέσω εντυπωσιακών εκδηλώσεων και παρουσία όλης της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, υψηλών προσκεκλημένων και ξένων δημοσιογράφων, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Σχέδιο δράσης για αγωνιστική κλιμάκωση ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση». Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «μήνας πλατιάς συζήτησης στους χώρους δουλειάς ο Μάρτης, με συγκεντρώσεις και Γενικές Συνελεύσεις, για την οργάνωση της πάλης με όλες τις μορφές και με απεργία».

ΤΑ ΝΕΑ: «Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Εγώ δεν θα γίνω Βαρουφάκης» ». Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «πορεία σε ναρκοπέδιο για την κυβέρνηση, με το μέτωπο της αξιολόγησης ανοικτό και τις απαιτήσεις των δανειστών να μεγαλώνουν διαρκώς προκαλώντας αναταράξεις».

KONTRA NEWS: «Οργισμένος ο Αλέξης με Φίλη και Καμμένο». Η εφημερίδα γράφει ότι: «την οργή του Αλέξη Τσίπρα έχουν προκαλέσει οι συχνές δηλώσεις του Νίκου Φίλη κατά του Πάνου Καμμένου που απειλούν να τινάξουν στον αέρα τον κυβερνητικό συνασπισμό στην πλέον κρίσιμη φάση για την πορεία της χώρας».

ΔΡΟΜΟΣ: «Στο κόκκινο το Αιγαίο, παράδοση άνευ όρων στην τρόικα». Η εφημερίδα σημειώνει ότι «ο θίασος των μασκαράδων του Μαξίμου προψηφίζει το 4ο μνημόνιο και σφυρίζει αδιάφορα για την κορύφωση της επιθετικότητας Ερντογάν».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «Δεν μιλάτε, δεν ρωτάτε χωρίς άδεια». Η εφημερίδα γράφει ότι «έγγραφο σοκ: φίμωτρο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βάζει το Μέγαρο Μαξίμου».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: «Ηγετική εμφάνιση Σεραφείμ». Η εφημερίδα τονίζει ότι «δριμύτατη επίθεση του Μητροπολίτη Πειραιώς κατά πάντων. «Γιατί με απογοήτευσε ο Τσίπρας»».

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: «Όποιος διαφωνεί, να παραδώσει την έδρα». Η εφημερίδα σημειώνει ότι «ο Τσίπρας προειδοποιεί βουλευτές που γκρινιάζουν για τα μέτρα».

Οικονομικές εφημερίδες

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Χάσμα για το μίγμα μέτρων». Η εφημερίδα τονίζει ότι: «χάσμα κυβέρνησης και δανειστών για το μίγμα των δημοσιονομικών και αντισταθμιστικών μέτρων καταγράφεται λίγες ημέρες πριν επανεκκινήσει η διαπραγμάτευση με τους επικεφαλής των θεσμών».

ΑΧΙΑ: «Μέτρα Σόιμπλε με υπογραφή ΔΝΤ». Η εφημερίδα σημειώνει ότι «η «σφραγίδα» της Λαγκάρντ, η παράταση του QE και η έξοδος στις αγορές».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: «Σε τεντωμένο σχοινί έως τις γερμανικές εκλογές». Η εφημερίδα γράφει ότι «ασφυκτική πίεση για καταρχήν συμφωνία μέχρι τον Μάϊο. Το παρασκήνιο του τετ-α-τετ Μέρκελ- Λαγκάρντ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιο κοντά το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση Προανακριτικής για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η περίπτωση του βουλευτή Μανώλη Χνάρη
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτήθηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο εάν συμπεριλαμβάνετε στην δικογραφία και ο βουλευτής Μανώλης Χνάρης, ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Επιχείρηση damage control με ανάληψη ευθύνης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο κίνδυνος μιας νέας δικογραφίας από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα καταλογιστούν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά στους πραγματικούς δικαιούχους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 1
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1