Πολιτική

Χαμός με Φίλη και Καμπουράκη – Οικονομέα (VIDEO)

Δεν έχει προηγούμενο ο καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα κατά την πρωινή εκπομπή του Mega με αφορμή, τι άλλο, το δημοψήφισμα.

Στο στούντιο της εκπομπής επικράτησε κυριολεκτικά χαμός όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους δυο δημοσιογράφους ότι το κανάλι όπου εργάζονται αλλά και άλλα, πως δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του “Όχι” όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του “Ναι”.

“Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση” τους είπε, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να είναι ο πρώτος που αντέδρασε λέγοντας στον Νίκο Φίλη πως “40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη”.

Αλλά ο Ν. Φίλης είχε… πάρει φόρα. “Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης”.

“Αυτό που κάνει είναι φασισμός!” είπε ο Γιώργος Οικονομέας, κατηγορώντας τον Νίκο Φίλη ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι φίλοι του. “Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι” του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε: “Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι”.

“Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του ναι και 1 υπέρ του όχι ακόμα και σήμερα 2-1 είστε! (σ.σ. στο ίδιο πάνελ ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη από τη ΝΔ και ο Παντελής Καψής από το ΠΑΣΟΚ)”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3