Πολιτική

Εκλογές 2015: Τι απαντά ο Σπίρτζης στον Μητρόπουλο

Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση Μητρόπουλου, ξεκαθαρίζει με δήλωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης. Μετά τα όσα ακούστηκαν περί εμπλοκής του στο αίτημα άρσης ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου, ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε πως ουδέποτε μεσολάβησε για κάτι τέτοιο και αναφέροντας πως δεν έχει καν γνώση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σε δήλωσή του ο κ. Σπίρτζης αναφέρει πως: «Επειδή ακούστηκε το όνομά μου θέλω να δηλώσω ότι ποτέ στην πορεία μου δεν δίστασα να συγκρουστώ επάνω στο τραπέζι όσο και δημόσια με συγκεκριμένα συμφέροντα, με ΜΜΕ, με ανθρώπους που σπεκουλάριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συντρόφους μας.

Με την υπόθεση του συντρόφου μου δεν έχω καμία εμπλοκή ούτε και γνώση της υπόθεσης. Δήλωσα στον Πρόεδρο πως είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε περιφέρεια, οποιαδήποτε θέση ακόμη και μη εκλόγιμη. Δεν είμαι εδώ για καμία βουλευτική ή υπουργική θέση. Όσοι προερχόμαστε από τον σοσιαλιστικό χώρο έχουμε διπλό χρέος να υπηρετήσουμε τη ριζοσπαστική μας πολιτική και να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ» καταλήγει ο κύριος Σπίρτζης.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Μητρόπουλος αναφερόμενος στον Χρήστο Σπίρτζη, είπε χαρακτηριστικά πως “κάποια κανάλια ποντάρουν πως θα μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην περιφέρεια Αττικής, πάνω από τον ηρωϊκό Πάντζα, και τον Αθανασίου, και πάνω απ’ όλους μας. Άρχισε ενα πόλεμος για μένα άνευ προηγουμένου… Τα έχω αποκαλύψει στον Πρόεδρο, έχει όλον τον Φάκελο…. Ο σύντροφος Φλαμπουράρης τα ξέρει απο την Πέμπτη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ