Πολιτική

Εκλογές 2019: Ο Αλέξης Χαρίτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στη Μεσσηνία

Ο κ. Χαρίτσης αναφέρει ότι επιθυμεί να δώσει τον αγώνα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και ανακοινώνει την υποψηφιότητά του μέσω facebook.

Στη Μεσσηνία, θα κατέβει τελικά υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Η ανακοίνωση δεν έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τον ίδιο, και μάλιστα με ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Χαρίτσης:

«Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Τα τελευταία 4 χρόνια, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να επουλωθούν κοινωνικές πληγές και να τεθεί η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.

Προσωπικά, νιώθω τιμή και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή μου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια από εξαιρετικά κρίσιμα πόστα στο υπουργείο Ανάπτυξης και το υπουργείο Εσωτερικών.

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο προοδευτικός κόσμος της χώρας καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση όσων έχουμε πετύχει, αλλά κυρίως για τη συνέχεια και διεύρυνση αυτής της προσπάθειας, ώστε όλοι και όλες να νιώσουν τη θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή, όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι προσωπική μου επιθυμία, αλλά και χρέος προς την ιδιαίτερη πατρίδα μου, να δώσω αυτή τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Μεσσηνίας.

Θα δώσω αυτή τη μάχη στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, δίπλα δίπλα με τους συμπολίτες μου, τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Μεσσηνίας.

Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Με τη νίκη!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 134
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4