Πολιτική

Εκλογές 2019 – «Στρατηγείο» η Κουμουνδούρου… day 1 – Σύσκεψη στον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα

«Ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές». Με αυτή τη φράση ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε από το βράδυ της Κυριακής (02.06.2019) όταν επισκέφτηκε τα εκλογικά κέντρα της Ρένας Δούρου και του Νάσου Ηλιόπουλου, το… έναυσμα για την προεκλογική προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την περασμένη εβδομάδα και μετά τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε (μετά και από γκρίνιες) να κάνει… στρατηγείο του ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, την Κουμουνδούρου. Η «πρεμιέρα» έγινε σήμερα καθώς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να συσκεφθεί με κορυφαία κομματικά και κυβερνητικά στελέχη.

[read4more]

Στη σύσκεψη της Κουμουνδούρου συμμετείχαν, εκτός από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κι άλλοι.

Όπως είχε γράψει πριν από μερικές μέρες το newsit.gr, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται, από τώρα και μέχρι τις εθνικές εκλογές, καθημερινά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, καθώς κάθε πρωί θα συνεδριάζει η επιτροπή προεκλογικού αγώνα η οποία θα αποφασίζει τα θέματα με τα οποία θα ασχολείται επικοινωνιακά το κυβερνών κόμμα και θα χαράσσει στρατηγική για όλη την περίοδο μέχρι τις εκλογές.

Με αυτόν τον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να «απαντήσει» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που του άσκησαν κριτική ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά μόνο με την κινητοποίηση του κόμματος.

Εξάλλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιάννης Δραγασάκης, μαζί με άλλα κυβερνητικά στελέχη, έχουν αναλάβει να εκλαϊκεύσουν τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση και τα οποία, όπως θεωρεί η Κουμουνδούρου, δεν… πρόλαβαν να περάσουν στην κοινωνία γι’ αυτό, σύμφωνα με την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ήρθε η βαριά ήττα στις ευρωεκλογές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 9
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
Καρανίκας για Επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: Ακραία θλίψη – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί
Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτικά στελέχη από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το ραδιούργο του γραφείο που τον οδηγεί από ήττα σε ήττα τα τελευταία χρόνια και όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις
Νίκος Καρανίκας 13