Πολιτική

Εκλογές 2019: Τσιρώνης… τέλος από την κούρσα για τον δήμο της Αθήνας!

Και ξαφνικά... ο Γιάννης Τσιρώνης, που είχε το χρίσμα των Οικολόγων Πρασίνων για τον δήμο Αθηναίων, αποσύρει την υποψηφιότητά του!

Οι εκλογές απέχουν πια λιγότερο από έναν μήνα, ωστόσο οι εκπλήξεις… δεν σταματούν όσο πλησιάζουμε στις κάλπες. Και η τελευταία έρχεται με… ονοματεπώνυμο: Γιάννης Τσιρώνης.

Τσιρώνης… εκτός!

Αποσύρει την υποψηφιότητα του για τον δήμο της Αθήνας ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης. Ο οποίος είχε πάρει το χρίσμα ως υποψήφιος Δήμαρχος της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το πρωί της Πέμπτης, 02.05.2019, ο Γιάννης Τσιρώνης και ο Νάσος Ηλιόπουλος αναμένεται να δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου.

Εκεί ο εκπρόσωπος των οικολόγων λέγεται ότι θα ανακοινώσει την παραίτησή του από την διεκδίκηση της δημαρχίας. Ταυτόχρονα, αναμένεται να καλέσει τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 346
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 1