Πολιτική

Εκλογές 2023: Άνοιξε χωρίς τον δικαστικό αντιπρόσωπο το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Κώστας Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη

Οι κάλπες για τις εκλογές άνοιξαν στις 7:00 σήμερα (21.5.2023) το πρωί, αλλά στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης στο οποίο ψηφίζει ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, έμειναν κλειστές, καθώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος άργησε να πάει και δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί ως τώρα.

Όλα ήταν έτοιμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης για να ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών. Σε αυτό το εκλογικό κέντρο μάλιστα ψηφίζει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Η εφορευτική επιτροπή ήταν εκεί, οι πρώτοι πολίτες που ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν είχαν φτάσει ήδη στο σχολείο, αλλά ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν είχε πάει εκεί. σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.  

Έτσι οι κάλπες των εκλογών έμειναν κλειστές στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης και όλοι περίμεναν να δουν τι θα γίνει με τον δικαστικό αντιπρόσωπο (αν είχε απλά αργήσει και θα ερχόταν ή αν είχε κάποιο πρόβλημα και έπρεπε να αντικατασταθεί) για να ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Λίγο αργότερα ο δικαστικός αντιπρόσωπος εμφανίστηκε και η ψηφοφορία για τις εκλογές στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης ξεκίνησε κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 2
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 12
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας