Πολιτική

Εκλογές 2023: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Η ώρα των εκλογών έφτασε, με τους πολιτικούς αρχηγούς να είναι έτοιμοι να ασκήσουν και οι ίδιοι τα εκλογικά τους δικαιώματα, στην αυριανή (25.06.2023) αναμέτρηση. 

Τα εκλογικά τμήματα όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί στις αυριανές βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσαν τα κόμματα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42).

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ψηφίσει, επίσης, στις 10:30 στο 1ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2), καθώς η Δυτική Αθήνα είναι μία από τις 3 περιφέρειες όπου είναι υποψήφιος.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431) και εκείνος στις 10:30 το πρωί της Κυριακής.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ψηφίσει στη Λαμία.

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος στο 637 εκλογικό τμήμα, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Στο 1072ο εκλογικό τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, στην οδό Αχιλλέως 34, θα ψηφίσει στις 10:30 ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στις 10:30 το πρωί, στο 111ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, στην οδό Κεδρηνού και Δήμου Τσέλιου στην περιοχή Γκύζη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η Πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ