Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Ηλικιωμένοι λιποθυμούν περιμένοντας στην ουρά! – Τεράστια ταλαιπωρία

Περιστατικά λιποθυμιών σημειώθηκαν σε εκλογικά τμήματα του Αιγάλεω, της Κηφισιάς και του Περιστερίου, ενώ σε αυτό των Θρακομακεδόνων υπάρχει μόλις ένας υπολογιστής και περίπου 150 άτομα περίμεναν στην ουρά για να ψηφίσουν.  

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απίστευτες σκηνές με μαζική συμμετοχή του κόσμου σε πολλούς Δήμους της Β’ Αθήνας παρατηρείται τις δύο τελευταίες ώρες. Αν και στη ΝΔ υπολόγιζαν ότι μετά τις 3 το μεσημέρι θα είχαν ηρεμήσει τα πράγματα, οι ουρές είναι πολύ μεγάλες με αποτέλεσμα να παρατηρείται συνωστισμός, εκνευρισμός και λιποθυμίες ηλικιωμένων ανθρώπων. Στο Αιγάλεω, την Κηφισιά και το Περιστέρι, για να ψηφίσει κάποιος πρέπει να περιμένει περίπου μια ώρα υπομονετικά στην ουρά!

Τεράστια είναι η ουρά που έχει σχηματιστεί και στο εκλογικό κέντρο Θρακομακεδόνων. Υπάρχει μεγάλη ένταση και κούραση, καθώς το τμήμα διαθέτει μόλις έναν υπολογιστή για περισσότερα από 150 άτομα που περιμένουν για να ψηφίσουν.
 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Είναι αστείο να παίρνει μίσθωμα 1.000 ευρώ» – «Επαναλαμβάνει ψεύδη και συκοφαντίες» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Κανείς δεν νοικιάζει ακίνητο στο Δημόσιο χωρίς να το θέλει, για να το κάνει το ακίνητο μπαίνει σε διαγωνιστική διαδικασία» λέει ο υπουργός Υγείας - «Ο διαγωνισμός, οι προσφορές και η επιλογή έγιναν επί ΝΔ το 2009» απαντά το ΠΑΣΟΚ
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
«Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει, άμεσα, έκτακτη σύγκλιση κορυφής της Ε.Ε για τις απίστευτες τουρκικές απειλές. Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών»
Αντώνης Σαμαράς 105
Κωνσταντίνος Τασούλας: Εργαζόμαστε αδιάκοπα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων
«Ο Ποντιακός Ελληνισμός, παρά τις αδιανόητες δοκιμασίες και τις τραγικές απώλειες που τον σημάδεψαν στις αρχές του 20ου αιώνα, κατόρθωσε να επιβιώσει βρίσκοντας καταφύγιο στη μητέρα πατρίδα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Νίκος Ανδρουλάκης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «107 χρόνια μετά παραμένει αναγκαίος ο αγώνας για τη αναγνώριση της σφαγής»
«Η διεθνής αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας δεν αποτελεί μόνο ένα εθνικό στοίχημα, αλλά έναν πανανθρώπινο στόχο», είναι το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την μαύρη επέτειο
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ