Πολιτική

Εκλογές ΝΔ – Μεϊμαράκης: Δεν με απασχολεί το θέμα της οικουμενικής κυβέρνησης

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει περικοπές συντάξεων και υφεσιακά μέτρα, είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τόνισε πως δεν τον απασχολεί θέμα οικουμενικής κυβέρνησης και αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάσει τη δεδηλωμένη, τότε θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παράλληλα σημείωσε ότι έχει επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή, με τον Αντώνη Σαμαρά δεν υπάρχει ψυχρότητα και οι σχέσεις τους είναι καλές και φιλικές. Δεν επικοινώνησε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, αν και θα ήθελε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά», αλλά θα επικοινωνήσει μετά τις εκλογές της Κυριακής και θα τον επισκεφθεί ως πρόεδρος της Ν.Δ., εφόσον εκλεγεί.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μεϊμαράκης απευθύνθηκε στα μέλη της Ν.Δ. που θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή να σκεφθούν πριν ψηφίσουν ποιος υποψήφιος έχει εμπειρία και την προσφορά του καθενός, λέγοντας ότι και ο ίδιος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν θετικά και τις όποιες αδυναμίες.

Σε ερώτηση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο απάντησε ότι ασκεί με συνέπεια τα καθήκοντά του, υπενθύμισε ότι τον ψήφισε και παρατήρησε ότι ως εθνικό σύμβολο οφείλει να προσπαθεί για τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων.

ΠΗΓΗ  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυλαία για το συνέδριο της ΝΔ: «Η Ελλάδα του 2030», η απουσία Καραμανλή και η επιστολή των 10 με αιχμές κατά Μητσοτάκη
«Είναι προκλητικό να μιλάνε κάποιοι για την “ψυχή της ΝΔ” όταν έχουν πάει σε άλλα κόμματα, κάποιοι εκ των οποίων συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και συνέβαλαν στο να πέσει η τότε Κυβέρνηση της ΝΔ»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής 8
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου