Πολιτική

Έξαλλη η Κωνσταντοπούλου: Αυτοί να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Μίκη!

Ένθερμη υποστηρίκτρια του Μίκη Θεοδωράκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πύρινη αναρτηση για τον μουσικοσυνθέτη και το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε δριμεία κριτική σε όλους όσοι επέκριναν το Μίκη Θεοδωράκη για την ομιλία του στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έκανε μάλιστα λόγο για «τζάμπα αριστερούς»  και τους «προειδοποίησε» να μην πιάνουν στο στόμα τους το Μίκη Θεοδωράκη.

«Τον Μίκη, το Γιώργο Κασιμάτη, τους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς πολίτες που γέμισαν ξανά τους δρόμους της Αθήνας και το Σύνταγμα, θα τους υπερασπιστούμε όσοι αντέχουμε το κόστος και καταλαβαίνουμε την αξία των πράξεων κ των γεγονότων» καταλήγει η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δείτε τι έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου:

https://www.facebook.com/zoe.konstantopoulou.official/posts/1916610718655056

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 9