Πολιτική

Έλενα Ακρίτα: Όχι κ. Βασίλη Κασσελάκη, δεν είναι «ευπρόσδεκτες» οι ψήφοι του μορφώματος

Τη θέση της σε όσα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κασσελάκης διαχώρισε με εμφατικό τρόπο η Έλενα Ακρίτα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα τόνισε ότι οι δεν είναι «ευπρόσδεκτες» οι ψήφοι του μορφώματος των Σπαρτιατών σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο Βασίλης Κασσελάκης, ξάδερφος του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε ανάρτησή της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι, κύριε Βασίλη Κασσελακη. Δεν είναι «ευπρόσδεκτες» οι ψήφοι του μορφώματος. Δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ. Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζω τη θέση μου.

Στο τουίτ του Προέδρου η γραμμή του κόμματος που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή».

Να σημειωθεί ότι σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Βασίλης Κασσελάκης ανέφερε ότι είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε αναγκάστηκε να ανασκευάσει. Έκανε, μάλιστα, μια νέα ανάρτηση λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει κάθε ψήφο με σεβασμό αλλά δεν θέλει καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες, ενώ έκανε λόγο για προσωπική του άποψη.

«Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα κι απατώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ψήφος αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Από κει και πέρα τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης για τις πυρκαγιές – «Καμία πρόληψη, μόνο καταστροφές»
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζοντας τη «Μαύρη Βίβλο» για το περιβάλλον και την πολιτική προστασία, κάνοντας λόγο για διαρκές αδιέξοδο στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών
ΠΑΣΟΚ 2
Ο Αλέξης Τσίπρας περνά στην επίθεση – Τα λάθη της κυβέρνησης στην οικονομία θα αναδείξει στην ομιλία του στο Βελλίδειο
Στο Βελλίδειο αναμένεται να βρεθούν πολλά στελέχη της ευρύτερης αριστεράς, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άνθρωποι οι οποίοι επιδιώκουν να βρεθούν κοντά στο κόμμα που αναμένεται να φτιάξει
Ο Αλέξης Τσίπρας 11
Μέτρο «έκπληξη» ανακοινώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ – Θα αφορά πολίτες με μικρά και μεσαία εισοδήματα
Το μέτρο που θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ ο Κυριάκος «κλείδωσε» μέσα στην εβδομάδα και το γνωρίζουν ελάχιστοι συνεργάτες του - Το φετινό πακέτο αφορά πολίτες που ανήκουν στη μεσαία τάξη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 55