Πολιτική

Ενωτική Διαμαντοπούλου μετά την 4η θέση στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Ρυθμιστής στον β’ γύρο υπό προϋποθέσεις

Λίγο πριν από τις 11:30 και με τον δεύτερο του α’ γύρου των εκλογών του ΠΑΣΟΚ να μην έχει ξεκαθαρίσει, η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε την αποδοχή της ήττας. Και ήταν άκρως ενωτική.

Φορώντας ένα πράσινο σακάκι, η Άννα Διαμαντοπούλου εμφανίστηκε χαμογελαστή στους δημοσιογράφους που την περίμεναν για μια δήλωση. Και μίλησε για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ. Στην ερώτηση “ποιον θα στηρίξετε” η απάντηση ήταν “ευχαριστώ”. Ίσως γιατί δεν ξέρει κανείς ακόμα ποιος θα είναι ο δεύτερος.

«Την επόμενη μέσα θα είμαστε όλοι ενωμένοι» είπε η Άννα Διαμαντοπούλου, που ήταν 4η στον α’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Εκείνο που δεν είπε ήταν ποιον θα στηρίξει στον επόμενο γύρο, όπου ήδη βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος δίνουν μάχη στήθος με στήθος σε ένα θρίλερ άνευ προηγουμένου!

Η Άννα Διαμαντοπούλου είχε κάθε λόγο να χαμογελά για τη θέση της στον α’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Γιατί παρόλο που απουσίασε πολλά χρόνια από τα εσωκομματικά δρώμενα και παρόλο που δεν είχε κομματικό μηχανισμό να τη στηρίζει, κατάφερε να πάρει σχεδόν 20% και πάνω από 57.000 ψήφους. Υπό προϋποθέσεις, μάλιστα, θα μπορούσε να γίνει και ο παράγοντας που θα ρυθμίσει τις εξελίξεις ενόψει του β’ γύρου.

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική αφετηρία για μια νέα δημιουργική πορεία για το ΠΑΣΟΚ. Να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας δυνάμωσαν, τους φίλους και τους εθελοντές και όλους όσοι αυτοοργανώθηκαν. Είμαι εδώ και πιστεύω βαθιά ότι την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι ενωμένοι», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

 

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να αποκαλύψει η πρώην υπουργός ποιον θα στηρίζει στον β’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, καθώς με την ενσωμάτωση στο 96,98%, έχει πάρει 19,42% των ψήφων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 9
Βαθαίνει το χάσμα Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, φουντώνει η γκρίνια για τον στόχο της πρώτης θέσης
Πολλοί θεωρούν ότι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εάν δεν καταφέρει να φέρει το κόμμα στην πρώτη θέση θα αμφισβητηθεί ως αποτυχημένος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Στη Ρώμη για επαναδιαπραγμάτευση με τη Hellenic Train o Κυρανάκης: Σύγχρονα τρένα «και όχι “σαπάκια”» θέλει η κυβέρνηση
Η επίσκεψη Κυρανάκη είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική της επίσκεψης που προγραμματίζει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Ρώμη για συνάντηση με την ομόλογο του, Τζόρτζια Μελόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης 1