Πολιτική

Επίσκεψη Καρόλου στην Ελλάδα: “Θανατηφόρα” ατάκα στον Τέρενς Κουίκ για την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ

Έναν... ποδοσφαιρικό διάλογο είχαν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο Τέρενς Κουίκ στο αεροδρόμιο, όπου ο τελευταίος υποδέχτηκε τον Πρίγκιπα της Ουαλίας!

Ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

Η… μάχη του Μάνστεστερ!

Το αεροσκάφος της Βασιλικής Αεροπορίας έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 14:54 και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr υπήρξε μια στιχομυθία με… ποδοσφαιρικό “άρωμα”!

[read4more]

Συγκεκριμένα, ο Τέρενς Κουίκ είπε στον πρίγκιπα Κάρολο κατά τον σύντομο διάλογό τους: “Ξέρετε, εγώ είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ“.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος, λοιπόν, του απάντησε… αμιγώς ποδοσφαιρικά! Συγκεκριμένα είπε: “Ναι, αλλά το πρωτάθλημα φέτος το πήρε η Μάντσεστερ Σίτυ“!

Η… αιώνια έχθρα των δύο ομάδων του Μάνστεστερ δίνει μια επιπλέον διάσταση στην ατάκα του Πρίγκιπα!

Δείτε το βίντεο (σ.σ. ο επίμαχος διάλογος στο 00.58)

Διαβάστε εδώ την λεπτό προς λεπτό κάλυψη της επίσκεψης του Πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Δούκισας της Κορνουάλης, Καμίλα στην Ελλάδα, μέσα από το live blogging του newsit.gr.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
46