Πολιτική

Εύα Καϊλή: Πρώτη δημόσια εμφάνιση στο ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο

Ένα πρόσωπο που απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ για μεγάλο διάστημα, η Εύα Καϊλή έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή της.

Η ευρωβουλευτής που το όνομά της έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο του Qatar Gate επέστρεψε στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου. Η Εύα Καϊλή συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη η οποία έκανε ανάρτηση στα social media. 

«Κουβέντιασα αρκετή ώρα σήμερα με την Ευα Καιλή στο καφέ του Ευρωκοινοβουλίου.Και η αλήθεια είναι ως δημοσιογράφος και γνωρίζοντάς την απο τα χρόνια που συνεργαστήκαμε στο mega, ήθελα πολλά να τη ρωτήσω, για τους 4 μήνες της κράτησής της , για την υπόθεση που απασχόλησε με πρωτοσέλιδα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης αλλα και για το παιδί της», έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

 

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» λέγοντας: «Τώρα που είναι ελεύθερη, δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλλει ανάμεσα στη μάνα και τον πατέρα και το παιδί. Οι σχέσεις με την κόρη της είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της δεν έχουν ακόμη φύγει. Το πρωί που ξυπνάει την ρωτάει “μαμά θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;”. Μίλησα με την κα Καϊλή χθες το βράδυ, μου είπε ότι μίλησε με τη συνάδελφό σας. Η ίδια συλλέγει στοιχεία. Όλα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της θα βρει αποδείξεις ότι δεν είχαν καμιά σχέση μαζί της».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5