Πολιτική

Εύα Καϊλή: Το τηλεφώνημα στον Δημητρακόπουλο και η απογοήτευση – Οι επόμενες κινήσεις της

Με απόφαση των δικαστικών αρχών, η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στην φυλακή για τουλάχιστον άλλους δύο μήνες, για το σκάνδαλο του Qatar Gate.

Η Εύα Καϊλή, που έχει συλληφθεί μετά τις αποκαλύψεις στα πλαίσια του Qatar Gate και το χρηματισμό Ευρωβουλευτών, απογοητεύτηκε από την απόφαση.

Συγκεκριμένα, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Ειρήνη Ζαρκαδούλα ανέφερε πως η Εύα Καϊλή επικοινώνησε με τον συνήγορό της Μιχάλη Δημητρακόπουλο το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που εκείνος δειπνούσε με δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Ο δικηγόρος της είπε ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εισαγγελίας, αλλά αξιόπιστη πηγή ανέφερε ότι θα εξακολουθήσει η προσωρινή κράτηση.

Η κ. Καϊλή απογοητεύτηκε μιας και πίστευε πως μπορεί να αφεθεί ελεύθερη, αφού θεώρησε πως η διαδικασία πήγε πολύ καλά και εθίγησαν και θέματα που αφορούσαν την ουσία της υπόθεσης , αλλά και πως αποδομήθηκε εντελώς η αξιοπιστία του Παντσέρι και των καταγγελιών.

Σήμερα αναμένεται να ασκηθεί έφεση, η οποία πρέπει να εξεταστεί μέσα σε 15 μέρες. Έφεση θα καταθέσει και ο Μαρκ Ταραμπέλα,που επίσης θα συνεχίσει να κρατείται αλλά όχι ο Αντόνιο Παντσέρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για υποκλοπές: «Η αντιπολίτευση θέλει να μετατρέψει τη χώρα σε απέραντο δικαστήριο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για μετρήσιμη βελτίωση σε μισθούς και απασχόληση, ενώ για την υπόθεση των παρακολουθήσεων επεσήμανε ότι «δε θα κάνουμε το δικαστήριο στα τηλεοπτικά παράθυρα»
Παύλος Μαρινάκης
32
Μεταναστευτικό: Αυστηρότερες διαδικασίες με screening, ταχύτερη εξέταση αιτήσεων και στενότερη σύνδεση ασύλου – επιστροφών
Στο υπουργικό συμβούλιο παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου – Αιχμές Πλεύρη κατά ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς για τη στάση τους στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς
Πρόσφυγες και μετανάστες στην Κρήτη
ΠΑΣΟΚ: Με ομιλία Ανδρουλάκη ανοίγει την Παρασκευή το 4ο Τακτικό Συνέδριο, παρεμβάσεις από Παπανδρέου και Βενιζέλο – Το αναλυτικό πρόγραμμα
Το τριήμερο 27 έως 29 Μαρτίου στο Παλαιό Φάληρο θα κινηθεί σε άξονες προγράμματος, οργανωτικής ανασυγκρότησης και πολιτικής στρατηγικής, με παρεμβάσεις Παπανδρέου και Βενιζέλου το Σάββατο και την εκλογή νέων οργάνων να κλείνει τις εργασίες
Νίκος Ανδρουλάκης
Μήνυμα ενότητας από τον Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Να ξεχωρίζουμε τα σοβαρά ενός κόσμου που αλλάζει από τα μικρά του κομματικού μικρόκοσμου
Ο πρωθυπουργός, από το υπουργικό συμβούλιο, συνέδεσε τη διεθνή αστάθεια με την ανάγκη εσωτερικής συνοχής, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα παραμείνει παρούσα σε όλα τα διπλωματικά μέτωπα
Κυριάκος Μητσοτάκης