Πολιτική

Ευάγγελος Αντώναρος: Οι Ρουβίτσες πήραν στα σοβαρά ότι ζήτησα δήθεν από τον Στέφανο Κασσελάκη να με προτείνει για ΠτΔ

«Που να πάρει είδηση από αυτοσαρκασμό και σάτιρα το αφιονισμένο οπαδικό μυαλό τους» αναφέρει στην ανάρτησή του

Νέες «φωτιές» άναψε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος λίγες μέρες μετά τη διαγραφή του από το Κίνημα Δημοκρατίας.

Με ανάρτησή του στο Facebook το μεσημέρι της Τετάρτης (16.7.25) ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστήριξε πως ο λόγος που διεγράφη από το Κίνημα Δημοκρατίας ήταν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε να τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2030 και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή απαιτούσε αυτό να γίνει με συμβολαιογραφική πράξη και μάλιστα σε συμβολαιογράφο της δικής του επιλογής.

Με δεύτερη ανάρτησή του, λίγο αργότερα, ο Ευάγγελος Αντώναρος επανήλθε υποστηρίζοντας πως η προηγούμενη ανάρτησή του ήταν ειρωνική και καταφέρθηκε, για μια ακόμα φορά εναντίον των οπαδών του Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τους και πάλι, ως «Ρουβίτσες».

«Έλεος. Έλεος. Έλεος. Είπαμε κάνει πολλή ζέστη! Αλλά λίγο καθαρό μυαλό δεν βλάπτει! Καλά οι…Ρουβιτσες πήραν στα σοβαρά την ειρωνική μου ανάρτηση ότι ζήτησα δηθεν από τον Stefanos Kasselakis να με προτείνει για ΠτΔ το 2030», έγραψε.

 

«Που να πάρει είδηση από αυτοσαρκασμό και σάτιρα το αφιονισμένο οπαδικό μυαλό τους. Αλλά να την πατήσουν και δημοσιογράφοι σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης; Προφανώς δεν ξέρουν την αγγλική δημοσιογραφική έκφραση ότι το καλοκαίρι είναι silly season! Αν θέλουν έχω κι άλλα να τους σερβίρω», ανέφερε.

Η πρώτη ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Αν καθόμουν να απαντήσω σε όσα γράφουν οι εναπομείνασες Ρουβιτσες για μένα, ούτε την μαγευτική ομορφιά της Πάτμου θα απολάμβανα ούτε να διαβάζω θα προλάβαινα ούτε τους φίλους μου να συναντώ.

Άλλωστε το τι πραγματικά ζήτησα από τον Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis δεν το βρήκε κάνεις μέχρι τώρα. Ας το πάρει το ποτάμι. Ήθελα να με προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2030. Και απαιτούσα αυτό να γίνει με συμβολαιογραφική πράξη και μάλιστα σε συμβολαιογράφο της δικής μου επιλογής.

 

Καταλαβαίνω ότι δεν του πολυ-αρεσε η ιδέα. Άλλωστε μπορεί να ξέρει κάτι που εγώ απλά υποπτεύομαι: Ότι μέχρι τότε μάλλον δεν θα έχει ρόλο στον πολιτικό σύστημα της χώρας. Οπότε δεν ήθελε να αναλάβει καμμία δέσμευση. Ίσως επειδή είναι πολύ τυπικός σε όσα υπόσχεται. Έτσι μου λένε τουλάχιστον…Εγώ που να ξέρω;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχθηκαν» Χατζηδάκης – Ανδρουλάκης στη Βουλή: «Βοσκάγατε τα πρόβατα κάπου παραπέρα;» -«Με την ακροδεξιά ρητορεία σας διχάζετε»
Ο Κωστής Χατζηδάκης απέρριψε τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αναγνώρισε «τίμια και ειλικρινά» ότι στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ «δεν τα καταφέραμε»
Νίκος Ανδρουλάκης και Κωστής Χατζηδάκης 3
Σωκράτης Φάμελλος: «Αναξιόπιστος και απονομιμοποιημένος ο πρωθυπουργός» – Οι νέες αρμοδιότητες των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
«Είμαστε το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται ουσιαστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης, σε αντίθεση τόσο με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, όσο και με άλλα δήθεν αντισυστημικά κόμματα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος στη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Σωκράτης Φάμελλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Καμία εξεταστική και κανένας συμψηφισμός δεν θα σας ξεπλύνει – Μόνη λύση η σύσταση προανακριτικής
«Έχουμε ήδη απαιτήσει την παραίτηση της απονομιμοποιημένης κυβέρνησης και προκήρυξη εκλογών. Και είμαστε παρόντες για την προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία για να ανασάνει»
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τσακώθηκε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής επειδή της έκανε παρατήρηση για τον χρόνο: «Είστε οι χειρότεροι φασίστες»
Κόκκινο χτύπησε η ένταση στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (16.7.25) κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας,...
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 15