Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων με χιονοπέδιλα και selfies με πολίτες

Η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί να είναι ολιγόωρη, ενώ ο πρωθυπουργός θα αναχωρούσε νωρίς για την Αθήνα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο (24.01.2026). Με διακριτική παρουσία και ολιγομελή συνοδεία ασφαλείας, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο Χιονοδρομικό χωρίς να έχει προηγηθεί επίσημη προαναγγελία.

Λίγο πριν από την άφιξη, ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Άγριος, ενημερώθηκε και υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε το εισιτήριό του, σήκωσε τα χιονοπέδιλα στον ώμο και στάθηκε στην ουρά των αναβατήρων μαζί με τον κόσμο, προκαλώντας έκπληξη σε όσους τον αναγνώρισαν.

Η παρουσία του δημιούργησε αίσθηση, με αρκετούς επισκέπτες να τον χαιρετούν.

Στη συνέχεια, ανέβηκε στις πίστες, χρησιμοποιώντας τους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Η επίσκεψη, πέρα από το τυπικό πολιτικό πλαίσιο, έδωσε τη δυνατότητα στον πρωθυπουργό να έρθει σε άμεση επαφή με τους πολίτες.

Το kalavrytanews.com, βρέθηκε στο σημείο και κατέγραψε όλες τις στιγμές της επίσκεψης με φωτογραφίες και ρεπορτάζ.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων (@kalavritaskiresort)

 

Με χιουμοριστική διάθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέβασε» και ένα βίντεο στο Instagram, λέγοντας ότι «μου ζήτησαν να παρουσιάσω το νέο καφέ στην κορυφή της Στύγας στα Καλάβρυτα…».

Η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί να είναι ολιγόωρη, ενώ ο πρωθυπουργός θα αναχωρούσε νωρίς για την Αθήνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
8