Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Τοπίο στην ομίχλη οι προγραμματικές δηλώσεις

Τοπίο στην ομίχλη, χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Φώφη Γεννηματά.

Τόνισε ότι σε αυτή την συγκυρία οφείλει η κυβέρνηση να έχει μια ρεαλιστική πρόταση διαπραγμάτευσης και σχέδιο για το μέλλον της χώρας.

Επιπλέον, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί για το αυτονόητο, δηλαδή όχι από τον τρόπο της διαπραγμάτευσης, αλλά από το αποτέλεσμά της.

Αν καταφέρει, δηλαδή, όπως είπε, να έχει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που είτε η προηγούμενη κυβέρνηση εξασφάλισε, είτε δρομολόγησε και που θα γίνονταν με βεβαιότητα πράξη, αν δεν προκηρύσσονταν εκλογές.

«Για να μην παίζουμε με τις λέξεις, το μνημόνιο τελείωσε το Δεκέμβριο» υποστήριξε η κ. Γεννηματά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληραίνει στάση το Μέγαρο Μαξίμου για τους αγρότες - Εξετάζονται πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων για να σπάσουν τα μπλόκα
Οδηγοί φορτηγών, παραγωγοί λαϊκών αγορών και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων σχεδιάζουν κινητοποιήσεις, ενώ ανοιχτό ενδεχόμενο για απεργία διαρκείας αφήνουν και οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι συνεδριάζουν αύριο
Αγρότες 8