Πολιτική

“Αλέξη, μια selfie s’il vous plaît!” – Φαν του Τσίπρα οι Παριζιάνοι!

Δεν ήταν μόνο οι εργαζόμενοι στον ΟΟΣΑ που έβγαλαν ουκ ολίγες selfies με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη. Ήταν κι άλλοι που αποδείχθηκαν φαν του κ. Τσίπρα!

Όπως οι εργαζόμενοι στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου βρέθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός προκειμένου να πάρει τρένο για να βρεθεί στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, πολλοί Παριζιάνοι ταξιδιώτες τον αναγνώρισαν και θέλησαν να βγάλουν selfies ή… κανονικές φωτογραφίες μαζί του.

Το ίδιο έκαναν και οι εργαζόμενοι άλλωστε, που δεν έμειναν μόνο στις φωτογραφίες! Φώναζαν στον Έλληνα πρωθυπουργό να αλλάξει τα πάντα στην Ελλάδα για να αλλάξουν κι εκείνοι. Όλοι Τσίπρας δηλαδή.

Ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε από την Αθήνα στο Παρίσι με πτήση της Aegean και μάλιστα στην οικονομική θέση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ στην οικονομική θέση ήταν και το εισιτήριο με το τρένο που έκλεισε για να ταξιδέψει από το Παρίσι στις Βρυξέλλες.

Νωρίτερα, στον ΟΟΣΑ, ο Αλέξης Τσίπρας πάλι ένιωσε σαν… σταρ, αφού πολλοί υπάλληλοι του Οργανισμού θέλησαν μια αναμνηστική φωτογραφία από εκείνον. Και από τον Γιάνη Βαρουφάκη, φυσικά, αλλά ο υπουργός Οικονομικών είναι συνηθισμένος να… ξεσηκώνει τα πλήθη!





Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για Νίκο Ανδρουλάκη: Για ακόμη μία φορά επέλεξε την οδό της στείρας αντιπολίτευσης, χωρίς επιχειρήματα
Οι επικείμενες εκλογές το 2027 παραμένουν η επίσημη απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις συχνές αναφορές για άμεση αλλαγή κυβέρνησης, τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές
Μέγαρο Μαξίμου 2
Κώστας Τσουκαλάς: Η Ελλάδα δεν πρέπει να βρίσκεται στην ουρά των εξελίξεων που επιβάλλει η εξωτερική πολιτική της ΝΔ
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι οι δράσεις της Ελλάδας σε κρίσιμα ζητήματα διεθνούς διπλωματίας μοιάζουν να περιορίζονται, ενώ η Τουρκία προβάλλει ενισχυμένη
Κώστας Τσουκαλάς