Πολιτική

Γεννηματά για κατάργηση τηλεκατάρτισης: Μονόδρομος η παραίτηση για τον Υπουργό Εργασίας

Δικαιωμένη δηλώνει η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μετά την απόφαση για κατάργηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης.

Η κυρία Γεννηματά κάνει λόγο για “σκάνδαλο” που αποκαλύφθηκε και στρέφει τα βέλη της στον πρωθυπουργό, λέγοντας πως “ο κ. Μητσοτάκης εξαναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση, πήρε άρον άρον πίσω την δική του … ουσιαστικά, απόφαση”.

Όσο για τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, η κυρία Γεννηματά σημειώνει πως “υπάρχει μόνο ο δρόμος της παραίτησης”.

Δείτε την δήλωση της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3