Πολιτική

Γεωργιάδης: Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη και οι αντιεξουσιαστές μου πετάνε βόμβες

Μέσω twitter αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά. Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης για την απειλή βόμβας στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή από το «Ζηρίνειο» μέχρι την πλατεία της Κηφισιάς.

Από την έκρηξη που σημειώθηκε από τουλάχιστον τρία γκαζάκια, προκλήθηκαν ζημιές στον στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, αλλά όχι στο εσωτερικό. Το κέντρο της Κηφισιάς παρέμεινε αποκλεισμένο, ενώ δεν επιτρεπόταν η κυκλοφορία στους δρόμους από το «Ζηρίνειο» έως την πλατεία της Κηφισιάς για την ασφάλεια των πολιτών.

Οι πληροφορίες μάλιστα μιλούν για οκτώ συνολικά γκαζάκια. Τα υπολείμματα του μηχανισμού συγκεντρώθηκαν από τους άνδρες του ΤΕΕΜ. Η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας αποκαταστάθηκε τα ξημερώματα.

Ο ΄Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε σήμερα στο twitter: «Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι “αντιεξουσιαστές” μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ… Ζητώ συγγνώμη προσωπικά από τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν από την αναστάτωση με τα γκαζάκια στην Κηφισιά».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS

Ανακοίνωση από τη ΝΔ

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ας ξέρουν οι γνωστοί άγνωστοι ότι οι απόπειρες εκφοβισμού της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών θα πέσουν στο κενό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα μπλόκα των αγροτών προκαλούν «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση: Οι ανήσυχοι βουλευτές επαρχίας και οι «κόκκινες γραμμές»
Σήμερα ο πρωθυπουργός, παραθέτει δείπνο στο πρώτο γκρουπ βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι περιμένουν, μεταξύ άλλων, να ακούσουν τις θέσεις του για το θέμα
Μπλόκα αγροτών
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα: Με σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης σήμερα η παρουσίαση της «Ιθάκης»
Ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης και θα περιγράψει με μελανά χρώματα τις επιλογές της κυβέρνησης που, κατά τον ίδιο, έχουν οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 17
Νίκη Κεραμέως: Τα νέα δεδομένα μετά την κοινωνική συμφωνία – Πώς θα αυξηθούν οι μισθοί με τις συλλογικές συμβάσεις
Σχετικά με το πότε θα εφαρμοστεί η συμφωνία, η υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι στις αρχές του 2026 έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή και ανοίγει ο δρόμος για τις νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας
Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ»
«Με την γεμάτη τόλμη κυβέρνηση του Τραμπ οι σχέσεις ολοένα και βελτιώνονται, μαζί ΗΠΑ - Ελλάδα επεκτείνουν τις σχέσεις τους σε επίπεδο Άμυνας και Οικονομίας, ενώ Προωθούμε την Ελλάδα ως hub ενέργειας» λέει η πρέσβης των ΗΠΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9