Site icon NewsIT
17:39 Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Κόμμα Μέρκελ: Οι Έλληνες συνταξιούχοι θέλουν να λάβουν τις συντάξεις τους σε ευρώ

Μετά τα “νταούλια” του Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ, Φόλκερ Κάουντερ, χαμηλώνει τους τόνους και δηλώνει σίγουρος ότι θα επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές, αφήνοντας, όμως, και το... καρφί του: "Οι Έλληνες συνταξιούχοι θέλουν να λάβουν τις συντάξεις τους σε ευρώ και όχι σε δραχμές".

Κόμμα Μέρκελ: Οι Έλληνες συνταξιούχοι θέλουν να λάβουν τις συντάξεις τους σε ευρώ

Πεπεισμένος για μια συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των δανειστών εμφανίστηκε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) Φόλκερ Κάουντερ, καθώς, όπως είπε, υπάρχει ως τις 30 Ιουνίου αρκετός χρόνος, προκειμένου η Αθήνα να υποβάλει προτάσεις.

«Είμαι απολύτως ήσυχος και χαλαρός (…) Έχω την εντύπωση ότι οι Έλληνες, όσο πιο κοντά έρχεται η μέρα της απόφασης, σκέφτονται ότι η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη και για τους Έλληνες και για τις Ελληνίδες», δήλωσε ο κ. Κάουντερ προσερχόμενος στην συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του και πρόσθεσε ότι «οι Έλληνες συνταξιούχοι θέλουν να λάβουν τις συντάξεις τους σε ευρώ και όχι σε δραχμές».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version