Πολιτική

Για εξηγήσεις στη Συγγρού ο Ντινόπουλος για το «πληρώθηκε καλά ο Κουβέλης»

Συνάντηση με τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, είχε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Αργύρης Ντινόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ντινόπουλος εξήγησε όσα αναφέρθηκαν σε συνάντηση φίλων, που τον στηρίζουν στην προεκλογική περίοδο. Σημειώνεται ότι οι αναφορές αποτέλεσαν προϊόν βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε για μία ώρα στο διαδίκτυο.

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος της ΝΔ, στη συνάντηση αυτή, κάποιος εκ των συνδαιτυμόνων έκανε λόγο για «άδειασμα» του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα και ο ίδιος σχολίασε: «Ο Φ. Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά») από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αφού τον έβαλαν να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων».

Ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν μίλησε απαξιωτικά για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και ότι με τη φράση «πληρώθηκε καλά» εννοούσε το γεγονός ότι τον εξαπάτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που του υποσχόταν συνεργασία και τελικά, μετά την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, τον άδειασε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έρχεται αμερικανική «απόβαση» για τη Σύνοδο ενέργειας Ελλάδας – ΗΠΑ που ξεκινά σήμερα στο Ζάππειο
Η Αθήνα χαρακτηρίζει την ισχυρή Αμερικανική παρουσία στη χώρα και τη στρατηγική συνεργασία «ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης σε υπουργούς Ενέργειας και Εσωτερικών των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού LNG στην Ευρώπη»
«Η Ελλάδα είναι διαχρονικά σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ, ένας στρατηγικός σύμμαχος, από γεωπολιτικής πλευράς, στην περιοχή», τόνισε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, επίσης παρούσα στη συνάντηση
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Doug Burgum, τον Αμερικανό υπουργό Ενέργειας, Chris Wright και την πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου 148
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης»
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα γεγονότα του 2015 όταν κλήθηκε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας: «Δεν δείλιασα» - Το βιβλίο του πρωθυπουργού κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης» 130