Πολιτική

Γιάννης Καλλιάνος: Συγκλονίζει για το κάπνισμα και τη γρίπη!

Σε μια ανθρώπινη εξομολόγηση, ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, στέλνει μήνυμα... ζωής μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Σε μια κατάθεση ψυχής, ο Γιάννης Καλλιάνος περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τις τελευταίες ημέρες, αποκαλύπτοντας πως πήρε μια απόφαση ζωής. Και πιο συγκεκριμένα… της δικής του.

“Ευτυχώς που ο αδερφός μου είναι γιατρός και ξεκίνησα από το πρωί του Σαββάτου διπλή αντιβίωση, από τότε δηλαδή που εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα της γρίπης. Αλλιώς θα ήμουν ήδη πολύ άσχημα στο νοσοκομείο” αναφέρει ξεκινώντας την ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος πριν στείλει το μήνυμά του για το κάπνισμα.

“Φοβήθηκα” λέει ο Γιάννης Καλλιάνος

“Εδώ και 3 ημέρες δεν έχει πέσει ούτε στιγμή ο πυρετός κάτω από το 38 ενώ η μέγιστη τιμή του έφτασε ακόμη και το 39,5. Είχα χρόνια να αρρωστήσω τόσο πολύ, είχα χρόνια να θυμηθώ πως είναι να σε αφήνουν οι δυνάμεις σου”, λέει στην συνέχεια.

Και συνεχίζει: “Όσο για τα χάπια που παίρνω, μη το συζητάτε. Μόνο με ειδικό σημειωματάριο μπορώ να σημειώσω κάθε πότε και τι ακριβώς πρέπει να πάρω.

Επίσης χθες φοβήθηκα πολύ. Ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα μου είχε φτάσει στο 90%. Τα φυσιολογικά όρια του είναι από 94-95% και πάνω. Με τα εισπνεόμενα καταφέραμε και επανήλθα. Όμως ρώτησα αρκετούς γιατρούς, γιατί έπεσε έτσι ο κορεσμός μου; Η απάντηση τους ήταν ότι επειδή η γρίπη αυτή είναι πολύ ισχυρή και με πολλά συμπτώματα κυρίως στο στήθος αλλά και κυρίως επειδή είμαι καπνιστής!

Επίσης μου είπαν ότι αν ήμουν λίγο μεγαλύτερος η αν δεν ήμουν γενικά υγιής ενδεχομένως και να μην γινόμουν καλά με αυτή την αγωγή και να έπρεπε ακόμη και να διασωληνωθώ στην εντατική ώστε να με βοηθήσουν περαιτέρω.

Αποφάσισα να σταματήσω το κάπνισμα. Αρκετά μαύρισα τα πνευμόνια από από τα 20 μου μέχρι τώρα. Ήρθε ο καιρός να κάνω στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο που του άξιζε…”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος

Φωτογραφίες από: Facebook / Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: Παντελώς ανυπόστατο το πρωτοσέλιδο της Εστίας για συναντήσεις μου με τον Γιάννη Στουρνάρα
«Ο κ. Κοττάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια εξυφαίνοντας ιστορίες επιστημονικής φαντασίας», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος
Μαρινάκης για παγκόσμια μέρα Ελευθερίας του Τύπου: «Προτεραιότητα της κυβέρνησης η ενίσχυση θεσμών, η κατοχύρωση πολυφωνίας και η βελτίωση των ΜΜΕ»
Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες στους οποίους βασίζεται ένα πλέγμα παρεμβάσεων που όπως είπε αλλάζει το τοπίο στα ΜΜΕ, και παρουσίασε αναλυτικά το κυβερνητικό έργο στο χώρο του Τύπου
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Δενδρινού και Βαρβιτσιώτη σε Τσιπρα: Μάλλον δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο μας – Δεν συσχετίσαμε ποτέ Πρέσπες με συντάξεις
Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίζεται αποκλειστικά σε επώνυμες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 2015 και όχι σε δημοσιογραφικές κρίσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού
27
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη 18
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 45