Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Είπα στον Τσίπρα να μου δώσει 3 υπουργεία όμως εκείνος μου αντιπρότεινε 6! – ΒΙΝΤΕΟ

Με χιουμοριστική διάθεση απάντησε στα περί συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας σε συγκέντρωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Αγρίνιο, ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων, τα όσα ακούγονται περί συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά:«Υπάρχει επιστημονική φαντασία. Κάποιοι έφτασαν να πουν ότι θα προτείνουν στα στελέχη μας υπουργεία. Το ομολογώ: Eγώ είπα 3 υπουργεία και ο Τσιπρας μου είπε θα σου δώσω 6 γιατί στενοχωριέμαι που σε έλεγα Πινοσέτ τότε!»
Η συγκεκριμένη ατάκα του πρώην πρωθυπουργού, προκάλεσε -όπως ήταν αναμενόμενο- το γέλιο των παρευρισκομένων.

Από το 8:10 ως το 8:47 το επίμαχο απόσπασμα:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τις υποκλοπές με φόντο τις εκλογές: Οι πρακτικές της κυβέρνησης θυμίζουν «πρακτικές συμμορίας»
Με το όπλο παρά πόδα είναι στο ΠΑΣΟΚ, και με αφορμή τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να επικαλεστεί λόγους εθνικής ασφάλειας, για να ανεβάσει το όριο της ψήφισης για σύσταση εξεταστικής σε 151 ψήφους
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της ΝΔ με άρωμα κάλπης – Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές
Μεγάλη σημασία έχουν και οι παρεμβάσεις των κορυφαίων στελεχών, ειδικά μετά τον διαχωρισμό που υπήρξε στην ΚΟ, ανάμεσα σε αυτούς που «ιδρώνουν τη φανέλα» και σε όσους αποφεύγουν να βγαίνουν μπροστά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης