Πολιτική

Γιώργος Τσίπρας: «Ο κόσμος, τιμωρώντας εμάς, έριξε την ψήφο στη ΝΔ»

Για τιμωρία του ΣΥΡΙΖΑ από τους ψηφοφόρους κάνει λόγο ο Γιώργος Τσίπρας μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.  

«Οι επόμενες εκλογές δεν είναι κάτι ειλημμένο, βέβαια είναι τεράστιο το προβάδισμα της ΝΔ. Οι πραγματικοί συσχετισμοί μέσα στην ελληνική κοινωνία δεν ήταν αυτοί. Στη χειρότερη, ήταν 7 – 8 μονάδες η διαφορά από τη ΝΔ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

«Οι 20 μονάδες είναι κατολίσθηση. Ο κόσμος, τιμωρώντας εμάς, έριξε την ψήφο στη ΝΔ. Το δίλημμα που έχουμε είναι άλλα 4 χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη, πολύ χειρότερα καθώς δε θα υπάρχουν  τα 50 δισ. που δαπανήθηκαν. Πολύ πιο δύσκολη η κατάσταση μπροστά μας και αυτό είναι ένα δίλημμα που θα πρέπει κάποιος να το απαντήσει. Αλλαγή πολιτικής με Αλέξη Τσίπρα».

«Δεν υπάρχει εναλλακτική χωρίς τον Τσίπρα»

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται αλλαγές. «Πιθανώς χρειαζόμαστε και άλλα πράγματα, περισσότερο όμως χρειάζεται το ζήτημα της προοπτικής. Ο κόσμος είχε λόγους να τιμωρήσει εμάς αλλά κακώς εκφράστηκε με τόση ενίσχυση της ΝΔ. Έχουμε τον χρόνο μπροστά μας να πάμε για μια αποφασιστική μάχη να μην πάρει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης. Θα είναι πολύ κακό για την ελληνική κοινωνία».

Όσο για το θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ; «Για τις εκλογές δε συζητάμε καθόλου. Και μετά δεν υπάρχει εναλλακτική χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα».

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Δε θεωρώ επιτυχία του ΠΑΣΟΚ ότι ανέβηκε 3 μονάδες. Καρπώθηκε ελάχιστο μέρος από την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας