Πολιτική

Γρηγόρης Δημητριάδης: Δυο ώρες κατέθετε για τις υποκλοπές – Ολοκληρώνεται η έρευνα

Δίωρη κατάθεση έδωσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, για την υπόθεση των υποκλοπών.

Πρόκειται για ένα κομβικό πρόσωπο για την υπόθεση λόγω της θέσεως που κατείχε ο Γρηγόρης Δημητριάδης ως πρώην γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού και το περιεχόμενο της κατάθεσης του καλύπτεται από τη μυστικότητα της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης.

Πάντως ο Γρηγόρης Δημητριαδης αν και προσερχόμενος μπήκε από την κεντρική είσοδο του κτιρίου του Αρείου Πάγου εν τούτοις μετά το τέλος της εξέτασης του επέλεξε να αποχωρήσεις υπό απόλυτη μυστικότητα προφανώς από το γκαράζ του δικαστικού κτιρίου για να αποφύγει δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες που τον ανέμεναν στην είσοδο.

Δικαστικές πηγές πάντως επισημαίνουν ότι η κινητικότητα που υπάρχει στην υπόθεση δείχνει ότι η σοβαρή αυτή έρευνα βρίσκεται στο τέλος της.

Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα ο κ. Ζήσης θα συντάξει το πόρισμα του και θα το παραδώσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη η οποία θα έχει και τον τελευταίο λόγο για τις επόμενες κινήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στα ψιλά γράμματα και σε παράτυπες πρακτικές για τα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
«Πλέον, ορίζεται ανώτατο ύψος που μπορεί να φτάσει ένα καταναλωτικό δάνειο όταν το ξεχρεώνεις και θα είναι μεταξύ 30%-50% πάνω από το κεφάλαιο το οποίο δανείστηκε ο συναλλασσόμενος με την τράπεζα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 32