Πολιτική

“Βόμβα” Μάρδα: Η Μέρκελ ζήτησε από τον Τσίπρα μείωση συντάξεων

Αυτή κι αν ήταν "βόμβα" μεγατόνων! Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, αποκάλυψε πως στην πρόσφατη συνάντησή τους, η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα μείωση συντάξεων!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και το Brussels Group, με τους εταίρους να ζητούν απολύσεις, αύξηση ΦΠΑ και ιδιωτικοποιήσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, έκανε μια αποκάλυψη… βόμβα!

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, υποστήρισε ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ του ζήτησε να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις στην Ελλάδα!

“Παλεύουμε απέναντι στις πιέσεις των δανειστών αλλά και στις προτάσεις τους για μέτρα που θα δυσκολέψουν τη ζωή των Ελλήνων”, τόνισε ο κ. Μάρδας και αποκάλυψε ότι στο τετ α τετ που είχαν ο Έλληνας πρωθυπουργός με τη Γερμανίδα καγκελάριο στο Βερολίνο, εκείνη έθεσε θέμα μείωσης των συντάξεων.

Σύμφωνα με τον κ. Μάρδα, η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μειώσει τις συντάξεις γιατί οι δανειστές πιστεύουν πως έτσι να εξοικονομήσει χρήματα η Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός, όμως, αρνήθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους»
Μηνύματα από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για τον ακαδημαϊκό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών - Οι αναφορές στο έργο, τη δημόσια παρουσία και την πνευματική παρακαταθήκη του
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Ο «καθαρός δρόμος» της Δούρου προς τη ΔΕΘ: Το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη
Με δέκα βουλευτές πλέον η Κουμουνδούρου, η πρόεδρος της ΚΟ ποντάρει στο «ξεκαθάρισμα» πριν από τη Θεσσαλονίκη και προαναγγέλλει επιστροφές - Το ορόσημο της 24ης Αυγούστου
Γεροβασίλη, Δούρου, Κασιμάτη 22
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
«Με ορίζοντα το 2031, το δημόσιο χρέος θα έχει μειωθεί κάτω από 110%, καθώς από το 2021 μέχρι σήμερα έχει συρρικνωθεί κατά το 1/3» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 49