Site icon NewsIT
13:15 Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ολάντ προς Ελλάδα και Θεσμούς: Μη χάνετε χρόνο, γυρίστε στις διαπραγματεύσεις

Να επιστέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και μάλιστα άμεσα κάλεσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ τόσο την Ελλάδα όσο και τους Θεσμούς.

Φωτογραφία: Reuters

Φωτογραφία: Reuters

Σε δηλώσεις του, ο Γάλλος πρόεδρος έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνηση: πως δηλαδή άλλος χρόνος δεν πρέπει να χαθεί.

Ο Φρανσουά Ολάντ κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Αθήνα να επαναλάβει “το συντομότερο δυνατόν τη διαπραγμάτευση” με τους δανειστές της.
“Τα χρονικά περιθώρια που έχουμε τώρα είναι εξαιρετικά μικρά. Προσοχή, φθάνουμε σε μια περίοδο που μπορεί να είναι περίοδος αναταράξεων, αν δεν καταλήξουμε σε μια συμφωνία”, δήλωσε ο Ολάντ στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της αεροναυτικής έκθεσης που διοργανώνεται στο Παρίσι.
“Η Ελλάδα δεν πρέπει να περιμένει και (πρέπει) να ξαναρχίσει τις συνομιλίες με τους θεσμούς. Θα έχω σίγουρα την ευκαιρία με την Αγγελα Μέρκελ να το ξαναπώ αυτό στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα. Ας μη χάνουμε χρόνο και ας ξαναρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατόν”, υπογράμμισε ο γάλλος πρόεδρος.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version