Πολιτική

Η Άγκυρα λέει όχι στον Τσίπρα! Τo Barbaros δεν πάει πουθενά

Η Άγκυρα απέκρουσε την έκκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσιπρα να απομακρυνθεί το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός από περιοχές της ανατολικής Μεσογείου, που έχουν χαρακτηρισθεί μέρος της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Χουριέτ, επικαλούμενη «αρμόδιες πηγές» του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Η αλλαγή της κυβέρνησης στη Ελλάδα δεν οδηγεί σε αλλαγή της πολιτικής της Τουρκίας στη Κύπρο» δήλωσε στην εφημερίδα αρμόδια πηγή και πρόσθεσε ότι αυτό έχει ήδη γίνει γνωστό στην Αθήνα.

Την έκκληση για την απομάκρυνση του ερευνητικού σκάφους, είχε διατυπώσει ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λευκωσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λατινοπούλου για Μαδούρο: «Δεν υπήρξε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου αλλά σύλληψη ναρκέμπορου – Αφού κλαίνε Αριστεροί και Βελόπουλος, το βλέπουμε θετικά»
«Όποιος θέλει να υπερασπιστεί τον Μαδούρο, να πάει να ζήσει στη Βενεζουέλα» τόνισε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
60