Πολιτική

Η μάζωξη του Νικήτα με …άρωμα πρόωρων εκλογών

Με την εύρεση της προεδρικής πλειοψηφίας να μοιάζει δύσκολη να σχηματοποιηθεί υπό τις παρούσες συνθήκες πολλοί είναι οι βουλευτές που ήδη έχουν ξεκινήσει να ...τρέχουν τους μηχανισμούς τους ενόψει πιθανών πρόωρων εκλογών.

Τις μαζώξεις ξεκίνησε και ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος συγκέντρωσε χθες στην Αίγλη Ζαππείου τα μέλη του συνδυασμού του. Η… μαγιά που έχει δημιουργήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρώην δήμαρχος αποτελεί μια πολύ καλή εκκίνηση για τη μάχη της Α΄Αθήνας που προβλέπεται να είναι πολύ σκληρή. Πάντως ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθούν οι 180 και θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την υπάρχουσα Βουλή, αποφεύγοντας η κυβέρνηση τις πρόωρες εκλογές που θα βάλουν σε κίνδυνο την χώρα.

Επειδή όμως ο Νικήτας είναι χρόνια… στο κουρμπέτι, τηρεί κατα γράμμα την παροιμία που λέει «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στην Ελλάδα – Η ανάρτησή του μετά την ενεργειακή συμφωνία
«Από τις πρώτες μέρες της πλήρους εισβολής της Ρωσίας, η Ελλάδα μας βοηθά, συνεργάζεται με την Ευρώπη και με άλλους εταίρους, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα καταστήσουν δυνατή την ειρήνη»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 5
Μητσοτάκης: Ενεργοποιήθηκε ο κάθετος διάδρομος, η Ελλάδα κόμβος ενέργειας - Ζελένσκι: Ευχαριστώ Ελλάδα και ΗΠΑ
«Η Ευρώπη θα σταματήσει να αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο, το οποίο δεν θα μπορεί πια να εισέρχεται μεταμφιεσμένο στην ήπειρό μας» τόνισε ο πρωθυπουργός για τις συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με την Ουκρανία
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Κυριάκος Μητσοτάκης 288