Πολιτική

Η πρώτη ατάκα του Κώστα Καραμανλή μετά από χρόνια: Έχω βαρεθεί [vid]

Για όσους περίμεναν να δουν τον Κώστα Καραμανλή να μιλάει μετά από τόσα χρόνια μάλλον θα απογοητευτούν, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός, έδειξε πως θα προτιμούσε να είναι στο σπίτι του από την εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που θα στεγάζει το κόμμα του.

Κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τα 42 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, όλοι οι πρώην πρόεδροι του κόμματος βρέθηκαν εκεί.

Ανάμεσά τους, οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και οι πρώην πρόεδροι, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο Κώστας Καραμανλής φανερά ευδιάθετος βρισκόταν ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Στο βίντεο της ΕΡΤ που μετέδιδε ζωντανά την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας φαίνονται οι δύο πρώην πρωθυπουργοί. Κάποια στιγμή, ο Κώστας Καραμανλής γυρνάει προς το μέρος του Αντώνη Σαμαρά για να του πει κάτι, την πρώτη φορά που ο τηλεοπτικός φακός “συλλαμβάνει” τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή να ανοίγει το στόμα του για να πει κάτι.

Ο Κώστας Καραμανλής όπως φαίνεται και στο βίντεο φαίνεται να λέει στον Αντώνη Σαμαρά “έχω βαρεθεί… να βαράω παλαμάκια”. 

H ατάκα αυτή του Κώστα Καραμανλή, η πρώτη που πιάνει ο τηλεοπτικός φακός από το 2009 σίγουρα δεν θα ενθουσιάσει όσους περίμεναν από εκείνον να σπάσει επιτέλους τη σιωπή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5